Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Το "έσκασε" στην Κωνσταντινούπολη - Τίναξε την μπάνκα η γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-17 10:43:00

Στον... κόσμο του ο Στοχ - Το "έσκασε" στην Κωνσταντινούπολη - Τίναξε την μπάνκα η γυναίκα του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στον... κόσμο του ο Στοχ - Το "έσκασε" στην Κωνσταντινούπολη - Τίναξε την μπάνκα η γυναίκα του!

Μεγάλη μπάλα εκτός γηπέδων. Πού ξόδεψαν 46.000 ευρώ; Απίστευτο...

ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Μπορεί να μην έχει δει γήπεδο ως τώρα, εκτός από μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν, φλερτάροντας με το να συμπληρώσει δύο μήνες χωρίς να έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο.

Μπορεί, αυτή του η αγωνιστική απραξία, που προφανώς οφείλεται σε απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα, να έχει δημιουργήσει αρκετές σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στην Τούμπα (και κατά πόσον μπορεί να μακροημερεύσει στην επιστροφή του εκεί), ωστόσο ο Μίροσλαβ Στοχ αν μη τι άλλο ξέρει πώς να αξιοποιεί τις συγκυρίες. 

Ο Σλοβάκος είχε περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την Κωνσταντινούπολη, νεότερος, φορώντας τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ (και έγραψε... ιστορία με τις εκτός γηπέδων περιπέτειές του), για 3,5 χρόνια, οπότε την ξέρει για τα καλά.

Και... οδικώς που λέει ο λόγος, η βασιλεύουσα είναι ένα... τσιγάρο δρόμος και ο Μίροσλαβ Στοχ, μαζί με τη σύζυγό του Πάουλι Μπεζντετίοβα και το μωρό τους, αξιοποιήσαν το προ ημερών που έδωσε ο Πορτογάλος κόουτς στους παίκτες του ΠΑΟΚ και πετάχτηκαν στην αγαπημένη τους Κωνσταντινούπολη.

Η σύζυγος του παίκτη δεν έκρυψε το πόσο καλά πέρασε στην Κωνσταντινούπολη (αν μη τι άλλο ο άντρας της την ξέρει εξαιρετικά...), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κατά τη διαμονή της οικογένειάς της εκεί, φρόντισε να ανακαλύψει και το εμπορικό της πρόσωπο, κάνοντας τα ψώνια της.

Και μάλιστα, επισήμανε πως βρήκε εξαιρετικές τιμές. Τόσο που του έδωσε και κατάλαβε, αφού όπως η ίδια πάντα αποκάλυψε χάλασε σε ψώνια 300.000 τουρκικές λίρες. Μοιάζει πολύ και όντως είναι, αφού μιλάμε για περίπου 46.000 ευρώ!

Ξέρει να καλοπερνάει η κυρία Στοχ και αν μη τι άλλο και ο άντρας της ξέρει να καλύπτει τις (δαπανηρές όπως φαίνεται) στιλιστικές της ανάγκες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... πήρε ο Ιβάν και κλείνει τον παικταρά - Μία ανάσα από συμφωνία - Θα "ρίξει" την Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags