Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Παίρνει" παίκτη που έπαιξε 8 λεπτά - "Τρελή" μεταγραφή - Νέος Ζαχίντ!
| 2019-10-17 15:09:00

Απίθανα σενάρια για ΠΑΟ - "Παίρνει" παίκτη που έπαιξε 8 λεπτά - "Τρελή" μεταγραφή - Νέος Ζαχίντ!

του Νίκου Στεργίου
Απίθανα σενάρια για ΠΑΟ - "Παίρνει" παίκτη που έπαιξε 8 λεπτά - "Τρελή" μεταγραφή - Νέος Ζαχίντ!

Φούντωσαν οι φήμες. Πού πήγαν και τι είδαν; Διάβασε να τρελαθείς...

Παναθηναϊκός: Και να που τα ταξίδια, από Οκτώβριο μήνα, έγιναν ξανά της... μόδας. Εξηγείται βέβαια αφού για οποιονδήποτε τεχνικό διευθυντή που αναζητά ευκαιρίες, να δει με τα μάτια του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τα παιχνίδια εθνικών ομάδων είναι πάντα μια καλή ευκαιρία.

Κυκλοφόρησαν λοιπόν φήμες χθες που ήθελαν τον Νίκο Νταμπίζα να κάνει... τουρνέ στο διάστημα της διακοπής στη Νορβηγία, προκειμένου να τσεκάρει και διεθνείς με την ανδρών των Σκανδιναβών, αλλά και με τους νέους.

Στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται ο φορ της Ρόζενμποργκ, Μπιόρν Γιόνσεν. Δανεικός αγωνίζεται εκεί από την ΑΖ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2022, ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και όπως λέγεται, δύσκολα θα παραταθεί ή ο νορβηγικός σύλλογος προχωρήσει στην αγορά του από την ολλανδική ομάδα, παρότι εκεί δεν υπολογίζεται.

Ταξίδι πάντως στη Νορβηγία για τον συγκεκριμένο παίκτη, αν έγινε, ήταν μάλλον αποτυχημένο, αφού ο 28χρονος φουνταριστός (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog απλώς έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό) αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά στο ματς με την Ισπανία. Περισσότερο θα βόλευε ένα ταξίδι στη Ρουμανία, την οποία και αντιμετώπισαν οι Νορβηγοί τη Δευτέρα, ματς στο οποίο ο παίκτης... τριπλασίασε τον χρόνο συμμετοχής του, όντας στο γήπεδο για 24 λεπτά.

Έγινε επίσης λόγος πως ο Νίκος Νταμπίζας τσέκαρε διεθνείς Νορβηγούς της ομάδας Νέων. Δύσκολο να το έκανε στη Νορβηγία, αφού την περασμένη εβδομάδα, η u19 των Σκανδιναβών αγωνίστηκε στα προκριματικά του 7ου ομίλου του Euro 2020, ο οποίος όμως φιλοξενήθηκε στη Σλοβακία.

Πέραν φυσικά του προφανούς... ασυμβίβαστου, προκαλεί ερωτηματικά πώς ο Παναθηναϊκός, με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα και την αναζήτηση όσο το δυνατόν ποδοσφαιριστών με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο, στρέφει τις ματιές του σε 18χρονους; Υπάρχουν άλλες και άλλες ελλείψεις για να υπάρχει η "πολυτέλεια" scouting σε αυτές τις ηλικίες. 

Η εξήγηση βέβαια και ίσως το "ζουμί" αυτής της ιστορίας περί τουρνέ στη Νορβηγία (σε κάθε περίπτωση ανεπιβεβαίωτη, είτε από τον ίδιο τον παλαίμαχο στόπερ είτε από οποιονδήποτε στον Παναθηναϊκό), είναι πως από τα τρία ονόματα πιτσιρικάδων διεθνών που κυκλοφόρησαν ως "τσεκαρισμένοι" από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού (άπαντες δεσμευμένοι με συμβόλαια στις ομάδες τους…), οι δύο εξ αυτών εκπροσωπούνται από τον Νορβηγό μάνατζερ του Γκάγιας Ζαχίντ, τον Μόρτεν Βίβεσταντ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξωπραγματική η MILFάρα του Μακέντα - Δείτε τη χωρίς τα ρούχα και... άντε γεια! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags