Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φούντωσαν οι φήμες για Μπεργκ - Γι’ αυτό γυρίζει - Αγόρασε σπίτι Αθήνα
| 2019-10-18 10:27:00

Όργιο φημών για Μπεργκ - Γι’ αυτό γυρίζει στον ΠΑΟ - Αγόρασε σπίτι Αθήνα - Τρελό "μαχαίρι" στα λεφτά

του Νίκου Στεργίου
Όργιο φημών για Μπεργκ - Γι’ αυτό γυρίζει στον ΠΑΟ - Αγόρασε σπίτι Αθήνα - Τρελό "μαχαίρι" στα λεφτά

Πώς και πότε θα γίνει το "μπαμ". Είναι... παλαβός. Παρασκήνιο-φωτιά.

Παναθηναϊκός: Η αγάπη του κόσμου για τον Μάρκους Μπεργκ, δεδομένη. Δεν του χρεώθηκε ποτέ ο τρόπος που ουσιαστικά απαίτησε να φύγει πριν τρία χρόνια, ποτέ δεν αλλοίωσε τα συναισθήματα των οπαδών των "πράσινων".

Και προφανώς... εξαργυρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Σουηδός παρότι ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό συζητώντας πιθανή ένταξή του στους "ερυθρόλευκους" για πάνω από τρεις μήνες, επικαλέστηκε ως λόγο της τελικής του άρνησης το γεγονός πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκτός του "τριφυλλιού". 

Και όλα αυτά τα χρόνια, που ο παίκτης δεν φοράει τα πράσινα, έχει και ο ίδιος από την πλευρά  του φροντίσει να συντηρήσει αυτή τη λατρεία με σχετικές δηλώσεις περί επιστροφής του -κάποια στιγμή- στον Παναθηναϊκό. Κάτι που φυσικά έχει κάνει και όταν ερωτάται για την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, την Γκέτεμποργκ.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει εκ νέου μια έκρηξη... αγάπης προς τον Σουηδό, από οπαδούς του Παναθηναϊκού με συνεχή μηνύματα που στέλνουν στους λογαριασμούς του παίκτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το γκολ που πέτυχε στο ματς της εθνικής του με τη Σουηδία.

Αρκεί αυτή η μεγάλη και σταθερή σπίθα να ανάψει και πάλι τη φωτιά της επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ; Ρεαλιστικά, με βάση τα νούμερα και μόνο, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Ο Παναθηναϊκός, που το μεγαλύτερο συμβόλαιο του αυτήν τη στιγμή δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, είναι αδύνατον να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος αυτήν τη στιγμή εισπράττει από την Κράσνονταρ 2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, το συμβόλαιο του διεθνούς Σκανδιναβού με τον ρωσικό σύλλογο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με την Κράσνονταρ να έχει την option για επέκτασή του για έναν ακόμη χρόνο. Αν εξασκηθεί, δεν το συζητάμε, η  όποια κουβέντα ανάγεται για το καλοκαίρι του... 2021. Αν δεν εξασκηθεί, τότε μοιραία θα ανοίξει και πάλι η κουβέντα. Για την ακρίβεια, θα φουντώσει.

Το θέμα είναι, ρεαλιστικά, οι "πράσινοι" μπορούν να ελπίζουν; Ο Σουηδός έχει αγοράσει σπίτι στην Αθήνα, βλέπει όντως τον εαυτό του να ζει (μόνιμα) εδώ, η οικογένειά του πέρασε εξαιρετικά στην πρωτεύουσα και πιθανότατα ισχύει όταν λέει πως βλέπει τον εαυτό του να κλείνει την καριέρα του στο "τριφύλλι". Το καλοκαίρι θα είναι στα 34 του, στην τριετία που θα έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό θα έχει εισπράξει συνολικά 10 εκατ. ευρώ, ποσό που σίγουρα ικανό να τον κάνει να... περιορίσει για χάρη του συναισθήματος το κασέ του.

Και προφανώς είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει η ελληνική ομάδα, αφού θα πρέπει να "πέσει" πάρα πολύ ο Σουηδός για να μπορούμε ρεαλιστικά να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της επιστροφής του. Κι αυτό, επαναλαμβάνουμε, μπορεί να γίνει μόνο αν ο παίκτης και η οικογένειά του παραμερίσουν τελείως το οικονομικό, προτάσσοντας το συναισθηματικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χουνέρι" Σαββίδη στον ΠΑΟ - Του "αρπάζει" άσο που δεν ανανεώνει - Δεν είναι ο Χατζηγιοβάνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags