Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αυτά μόνο στην Ελλάδα - Αδιανόητα πρωτοσέλιδα!
| 2019-10-18 15:38:00

Αυτά μόνο στην Ελλάδα - Δείτε πρωτοσέλιδα - "Αποκάλυψη" που τρελαίνει - Δεν υπάρχει σωτηρία...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτά μόνο στην Ελλάδα - Δείτε πρωτοσέλιδα - "Αποκάλυψη" που τρελαίνει - Δεν υπάρχει σωτηρία...

Τελικά ήταν φάουλ ή όχι; Ποιος είπε τι και πώς το παρουσίασαν;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Πουθενά άλλου. Τόσο που ακόμη και σε ένα σεμινάριο VAR, με πρακτικά ανοιχτές πόρτες και παρουσία δεκάδων ανθρώπων, επίσημων απεσταλμένων από τις ομάδες, ομοσπονδίες, θεσμικά όργανα, μια γνώμη ενός ειδικού μπορεί να παρουσιαστεί με δύο διαφορετικές οπτικές!

Κάτι που αποτυπώνεται και στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Δείτε αυτό της "ΩΡΑΣ": "Φάπα σε ψεύτες και γραφικούς". Και μετά αυτό της Metrosport: "Ξεφτίλα με τη σφαγίδα της ΦΙΦΑ".

Κοινός τόπος; Η φάση που οδήγησε στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν αρχικά, η επίσημη θέση του ειδικού εκπαιδευτή VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ, για το αν δηλαδή ο Νέναντ Κρίστιτσιτς κάνει φάουλ στη φάση που παίρνει την μπάλα από τον Αουγκούστο, τα "κιτρινόμαυρα" media και οι αντίστοιχες διαρροές έκαναν λόγο πως το σχόλιο του Γκόμεθ ήταν πως "δεν υπάρχει φάουλ και ότι το τάκλιν στην μπάλα από τον Κρίστιτσιτς, προηγείται του φάουλ", τόνιζοντας πως η φάση είναι πολύ δύσκολη, αλλά παράλληλα η τοποθέτησή του ήταν υπέρ της απόφασης που τελικά πάρθηκε.

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο σεμινάριο και πρώην διαιτητής, Δημητρής Σαραϊδάρης, με δηλώσεις του έδωσε μια τελείως διαφορετική οπτική: "Για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, υποστήριξε πως κατά την άποψη του υπάρχει φάουλ, κανένας ωστόσο δε μπορεί να εγγυηθεί για το αντίθετο. Ο διαιτητής φαίνεται καθαρά να έχει τον έλεγχο της φάσης, εκεί είναι όμως που έπρεπε να ειδοποιηθεί από τον χειριστή του VAR. Κάτι το οποίο δεν έγινε".

Για την ίδια φάση. Σχόλιο από τον ίδιο άνθρωπο. Ερμηνεία διαφορετική. Ή τουλάχιστον έτσι γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί. Αγνοώντας ακόμη και τα στοιχειώδη, ανθρώπινα. Από τα ίδια αυτιά που την άκουσαν. Αυτά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν και προφανώς σημαίνουν... αποκάλυψη, αφού είναι ξεκάθαρο πως σωτηρία δεν υπάρχει όσο επικροτούνται και "αποθεώνονται" συμπεριφορές που κάνουν το άσπρο-μαύρο (και τούμπαλιν προφανώς) κατά το δοκούν, βάλλοντας κατά οποιασδήποτε αίσθησης, αντίληψης και λογικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Kόλαση" ξαφνικά στην ΑΕΚ - Μπούκαρε στα αποδυτήρια ο Ίβιτς - Τα... έσπασε όλα - Έξαλλος Τίγρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags