Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Δώνη για το θέμα με Μολό: «Δεν βάζω "Χ" σε κανέναν»
| 2019-10-18 18:25:00

Φοβερή δήλωση Δώνη για το θέμα με Μολό: «Δεν βάζω "Χ" σε κανέναν» - Ατάκα για Φάουστο

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Δώνη για το θέμα με Μολό: «Δεν βάζω "Χ" σε κανέναν» - Ατάκα για Φάουστο

Τι είπε ο Έλληνας κόουτς του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ατρόμητο.

Στο συνδρομητικό της Nova μίλησε ο Γιώργος Δώνης και αναφέρθηκε στο άσχημο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, τους Μακέντα, Βέργο, Καμπετσή, το συμβάν με τον Γιοάν Μολό, αλλά και στην κατάσταση του Φάουστο Τιένθα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σέχου:

”Ο αριθμός των νέων παικτών στο ρόστερ είναι πολύ μεγάλος. Αυτό που διαφέρει είναι η ετοιμότητά τους. Βάσει αυτού αποφασίζουμε. Ο Χρήστος ήταν αρκετά άτυχος τους τελευταίους έξι μήνες. Έχει πολύ ταλέντο, αλλά έχει μόλις ένα μήνα που κάνει κανονικά προπονήσεις, μετά τους δυο τραυματισμούς, που είχε φέτος το καλοκαίρι. Μοιάζει να ανήκει στην ολλανδική σχολή με το στυλ που έχει. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μία συνεχόμενη ροή σε χρόνο για να μπουν σιγά σιγά στην εξίσωση της πρώτης ομάδας”.

Για την απουσία του Μακέντα:

”Πρέπει να επικεντρωθούμε γενικότερα στο επιθετικό κομμάτι. Ούτε ο Μακέντα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει 15 γκολ το χρόνο. Και οι εξτρέμ μας και τα δεκάρια δεν σκοράρουν”.

Για Βέργο και Καμπετσή:

”Δεν έχουν βγει εκτός επιλογών. Όλοι κρίνονται μέσα από μία καθημερινή διαδικασία. Στα μάτια τα δικά μου δεν αποκλείεται κανένας.”

Για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

”Και η περσινή ομάδα έβγαλε προβλήματα από τον Φεβρουάριο και μετά. Είχαμε μία καλή προετοιμασία. Όμως, η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στα επίσημα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να εντοπίζεις τα προβλήματα και να αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα λύσεις. Έτσι, θα μπορεί να υπάρχει και μια αισιοδοξία στην ομάδα, ώστε να ανατραπεί η δύσκολη κατάσταση.

Αυτό που πουλάει στον Παναθηναϊκό είναι τα αρνητικά. Αν είχαμε κερδίσει την Ξάνθη, θα είχαμε ισορροπήσει την κατάσταση. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο και οι παίκτες μας να φτάσουν τα αγωνιστικά τους όρια. Η κατάσταση είναι δύσκολη, γιατί έχουμε μείνει πίσω, αλλά είναι στο χέρι μας να το αντιστρέψουμε”.

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα:

«Η κριτική είναι λογική. Πάντα θα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει για το πρεστίζ της ομάδος να βρεθούμε στα πλέι-οφς και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο και μια φιλοσοφία παιχνιδιού για να αντιμετωπιστεί αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα και να έρθουν αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας τώρα σε σχέση με Άρη και ΟΦΗ:

«Η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με εκείνα τα παιχνίδια. Κι αυτό φαίνεται καθημερινά και στην προπόνηση πλέον».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, του οποίου έχει υπάρξει προπονητής:

«Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια, απ’ όταν ακόμα ήμουν κι εγώ στην ομάδα. Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Το Περιστέρι πάντα είναι δύσκολη έδρα».

Για την κατάσταση του Φάουστο και το θέμα Μολό:

«Ο Ισπανός έχει να κάνει προπόνηση 4,5 μήνες. Ήρθε εδώ με πρόβλημα στην μέση. Έχει μόλις μία εβδομάδα κανονικών προπονήσεων. Ρεαλιστικά δεν μπορεί να συμπεριληφθεί ακόμα στην αποστολή.

Σχετικά με τον Μολό τώρα. Σε όλες τις οικογένειες συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ ”Χ” σ’ έναν παίκτη μου για ένα ή δυο πειθαρχικά παραπτώματα. Η συμπεριφορά του μετά απ’ αυτό στις προπονήσεις έχει αλλάξει. Οπότε κι εγώ τον υπολογίζω κανονικά».

Για το VAR στην Ελλάδα:

«Είμαι υπέρ του VAR. Διορθώνει πολλά λάθη. Στην μελέτη στο τέλος της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι σωστές αποφάσεις θα είναι πολύ περισσότερες. Σε μας τώρα τυχαίνουν όλα τα στραβά. Το θέμα είναι ότι όταν εδώ γίνεται ένα σεμινάριο κι έρχεται κάποιος και μας λέει ότι ο διαιτητής είναι αναγκασμένος να πηγαίνει στο VAR, όταν μία φάση στο τέλος του αγώνα κρίνει αποτέλεσμα. Γιατί δεν πήγε με μας στον αγώνα με την Ξάνθη; Καταλαβαίνω ότι εμείς εδώ δεν έχουμε τις γραμμές, που έχουν στο εξωτερικό. Πρέπει να το εξελίξουν για να μην υπάρχουν λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags