Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Νίκος Νταμπίζας: Γι’ αυτό έφυγε ο Νταμπίζας – Ποιοι τον... έφαγαν – Τι συνέβη με Αλαφούζο, "κέρδισε" ο Δώνης!
| 2019-10-18 18:10:00

Γι’ αυτό έφυγε ο Νταμπίζας – Ποιοι τον... έφαγαν – Τι συνέβη με Αλαφούζο, "κέρδισε" ο Δώνης!

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό έφυγε ο Νταμπίζας – Ποιοι τον... έφαγαν – Τι συνέβη με Αλαφούζο, "κέρδισε" ο Δώνης!

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο στο Sportdog μετά το διαζύγιο-βόμβα.

Παναθηναϊκός – Νίκος Νταμπίζας: Σαν... βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκό για τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, παρότι τις τελευταίες ημέρες έτρεχε διάφορα μεταγραφικά πρότζεκτ και βρισκόταν μάλιστα και στο εξωτερικό για να «τσεκάρει» παίκτες, δεν θα είναι... παρών τον Γενάρη και δεν θα έχει λόγο στις αλλαγές που θα γίνουν από εδώ και πέρα στο ρόστερ.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, οι λόγοι που έφυγε ο Νταμπίζας είναι κυρίως αγωνιστικοί και έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που πήρε ο ίδιος το καλοκαίρι και με την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα.

Στον παλαίμαχο άσο «χρεώνονται» οι κακές επιλογές του στις μεταγραφές και κυρίως η επιμονή του να έρθουν στο Τριφύλλι οι Ούφε Μπεκ και Γιοάν Μολό. Ο πρώτος τραυματίζεται συνεχώς κι έχει παίξει μόλις λίγα λεπτά, ενώ ο ιδιόρρυθμος Γάλλος κατάφερε ήδη να κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια και να «αρπαχτεί» δημόσια με τον προπονητή του!

Από εκεί και πέρα, από την ΠΑΕ θεωρούν λάθος την τακτική που ακολούθησε ο Νταμπίζας στις μεταγραφές του καλοκαιριού και κυρίως στην απόφαση που πήρε να καθυστερήσουν πάρα πολύ κάποιες προσθήκες, όπως αυτή του βασικού κεντρικού αμυντικού που είχε ζητήσει ο προπονητής από την αρχή του καλοκαιριού, με τον Μπαρτ Σένγκεφελντ να έρχεται τελικά στις 31 Αυγούστου και ανέτοιμος!



Επίσης, οι Πράσινοι θεωρούν πως ο Νταμπίζας απέτυχε με τις αποδεσμεύσεις, καθώς είχε αναλάβει να βρει λύση με τους Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου, οι οποίοι παρότι έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν υπολογίζονται, έμειναν στην ομάδα, χωρίς να παίζουν και απλά πληρώνονται. Δεν υπάρχει φυσικά τέτοια... πολυτέλεια στον τωρινό Παναθηναϊκό και ήταν υποχρέωση του Τεχνικού Διευθυντή να βρει τρόπο είτε να τους πουλήσει είτε να «σπάσει» τα συμβόλαιά τους με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τέλος, μία πληροφορία που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη σημερινή εξέλιξη, είναι η αλλαγή στάσης του Γιάννη Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον Γιώργο Δώνη, έχει ταιριάζει η φιλοσοφία τους και όπως και το 2014 με τον Γιάννη Αναστασίου, αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή και να απολύσει τον Νταμπίζα. Να σημειώσουμε επίσης, ότι η αποζημίωση του Έλληνα κόουτς θα έφτανε περίπου στο 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ του Νταμπίζα δεν θα ξεπεράσει τις 250.000 ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-βόμβα σε ομάδα του Big-4! Φεύγει μεγάλο αστέρι με απόφαση του προέδρου - Τι συνέβη!



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags