Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρελή "σφαγή" για Έλληνα άσο - Στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός!
| 2019-10-18 19:58:00

Τρελή "σφαγή" για Έλληνα άσο - Στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός!

του Νίκου Στεργίου
Τρελή "σφαγή" για Έλληνα άσο - Στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός!

Δεν υπάρχει αυτό! Γιατί τον θέλουν όλοι και πού τελικά θα πάει;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν τον έχουμε δει ακόμη και πρόλαβε και "βαφτίστηκε" νέος… Σεϊταρίδης. Δεν έχει φορέσει φανέλα επαγγελματία -καλά καλά δεν είναι- και κουραστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια να διαβάζουμε για τις παρελάσεις scouts και ομάδων από τα τσικό του Παναθηναϊκού για χάρη του. 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το "διαζύγιο" που πήρε με τον πρώην μάνατζέρ του και είδε να γίνεται "σφαγή" στα πόδια του από τους μάνατζερ για το ποιος θα τον πάρει υπό την στέγη του. Πλέον, εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο ομολογουμένως ταλαντούχος 17χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον νέο του ατζέντη, ωστόσο παραμένει για τα καλά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ενδεικτικό της δυναμικής του από τη μια, από την άλλη όμως σίγουρα παράδοξο για ένα παιδί που δεν έχει, επαγγελματικά, αποδείξει το παραμικρό από τα όσα του πιστώνονται. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είναι ο πάγιος λόγος της προβολής του (παρότι δεν είναι ο μόνος από τις ακαδημίες που δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου.  Το ίδιο έχει συμβεί και με τους μέχρι πρότινος μανατζερικά ομόσταυλούς του, Αθανασακόπουλο και Σερπέζη) και μοιραία οι σκέψεις πάνε… μακριά.

Συνεχή τα δημοσιεύματα που θέλουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχουν προσεγγίσει τον νεαρό και την οικογένειά του. Μέχρι και…  τάξιμο για ένταξη στους πρωταθλητές από το εκκολαπτόμενο νέο μανατζερικό γραφείο με τη συνεργασία των Διαμαντόπουλου – Βρύζα κυκλοφόρησε!

Όλα, λοιπόν, ισχύουν! Αυτό έλειπε, με έναν φέρελπι μικρό, ο οποίος σε λιγότερο από τρεις μήνες μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί, να μην έχουν ασχοληθεί οι υπόλοιποι "μεγάλοι". Οσο για το φλερτ του νέου μανατζερικού διδύμου, αυτό ήταν προγενέστερο της απόφασης Βαγιαννίδη να υπογράψει με τον νέο του ατζέντη.

Και εδώ είναι το κλου της υπόθεσης. Ο Πάνος Γαλαριώτης που πλέον εκπροσωπεί τον Βαγιαννίδη έχει άριστη σχέση με τον Παναθηναϊκό. Πελάτες του άλλωστε οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, οι οποίοι υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Μέχρι στιγμής, ο Γαλαριώτης δεν έχει συναντηθεί με κάποιον από το Τριφύλλι για να συζητήσει το θέμα του Βαγιαννίδη, με τους γονείς του νεαρού να είναι οι μόνοι (προ της νέας συμφωνίας εκπροσώπησης) που είχαν τις επαφές με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Νταμπίζα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "βόμβα" μετά τον Νταμπίζα - Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟ - Δεν θα το περιμένει κανείς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags