Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος ο προπονητής από την εθνική Βουλγαρίας - Δεν είχε ακούσει τα ρατσιστικά συνθήματα!
| 2019-10-18 22:20:00

Τέλος ο προπονητής από την εθνική Βουλγαρίας - Δεν είχε ακούσει τα ρατσιστικά συνθήματα!

Sportdog Team
Τέλος ο προπονητής από την εθνική Βουλγαρίας - Δεν είχε ακούσει τα ρατσιστικά συνθήματα!

Νέα εξέλιξη μετά τα όσα έγιναν στο ματς με την Αγγλία.

Τα όσα συνέβησαν με τις ρατσιστικές επιθέσεις και όχι μόνο στον πρόσφατο αγώνα της Βουλγαρίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του EURO 2020 προκάλεσαν αναταράξεις στη γειτονική χώρα και αρκετές αποχωρήσεις.

Μετά την καθαίρεση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ήρθε και το διαζύγιο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κράσιμιρ Μπαλάκοβ, ο οποίος είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση των ιθυνόντων και τελικά έγινε δεκτή.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαλάκοβ παρά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι και τις δύο διακοπές που υπήρχαν για τις ρατσιστικές επιθέσεις, είχε δηλώσει δεν άκουσε κανένα ρατσιστικό σύνθημα, καθώς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα.

«Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν άκουσα απολύτως τίποτα. Μίλησα με τον Αγγλικό τύπο και τους είπα ότι αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να νιώσουμε ντροπή και να ζητήσουμε συγγνώμη. Πρώτα όμως πρέπει να αποδειχθεί ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αν ο αρχηγός μας μίλησε στους οπαδούς, θα τους ζήτησε λογικά συγγνώμη για την απόδοση της ομάδας.

Είμαι σίγουρος ότι αν έγινε κάτι τέτοιο, έγινε από μια μικρή μερίδα φίλων της ομάδας μας. Είναι απαράδεκτο. Απαράδεκτο όμως ήταν και τα γιουχαρίσματα των Άγγλων οπαδών στον εθνικό μας ύμνο. Το παιχνίδι αυτό συζητιόταν πάρα πολύ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Δεν είναι σωστό αυτό», είχε δηλώσει σχετικά.

Έτσι, ο Μπαλάκοβ αποτελεί παρελθόν μετά από 5 μόλις μήνες παρουσίας στο «τιμόνι» της εθνικής Βουλγαρίας κι ενώ σε 6 ματς με εκείνον στον πάγκο, ο απολογισμός ήταν μία ισοπαλία και 5 ήττες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags