19/10/19 - 18:27

Μεγάλο παράπονο από Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Δεν υπάρχει σεβασμός! Εκεί δεν χάνω τα χρήματά μου»

Έκανε κριτική στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Sportdog Team
Μεγάλο παράπονο από Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Δεν υπάρχει σεβασμός! Εκεί δεν χάνω τα χρήματά μου»
369views 0shares

Το παράπονό του για τη συμπεριφορά των παραγόντων απέναντι στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος στο Metropolis

Για την προσαρμογή στο Μπακού και την επιλογή του: «Μου λείπει η Ελλάδα. Σίγουρα υπάρχουν καλές προδιαγραφές στο εξωτερικό αλλά μου λείπουν οι δικοί μου. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη το Μπακού και τα επόμενα χρόνια θα έχει εξέλιξη. Δεν δυσκολεύτηκα να μείνω στο Μπακού. Είναι φιλόξενοι και η ομάδα με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Είχα άτομο να με κατευθύνει. Ήταν η πιο καλή επιλογή καθώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι δε σε σέβονται. Είμαι ευχαριστημένος».

Για το οικονομικό σκέλος: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι. Δεν ασχολείται κανείς με αυτό το κομμάτι καθώς στις ομάδες δεν υπάρχουν πρόεδροι αλλά χορηγοί και ξέρεις ότι δεν θα χάσεις τα χρήματα σου από εκεί».

Για τον Άρη: «Νομίζω ότι δεν είναι όπως πέρυσι. Φέτος του λείπει η σταθερότητα. Δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ο Άρης έχει πάρει έναν νέο προπονητή και θα παίξει καλύτερα. Πιστεύω πρέπει να δέσει περισσότερο πίσω για να μη δέχεται εύκολα γκολ».

Για την εθνικότητα προπονητή που ταιριάζει στις ελληνικές ομάδες: «Νομίζω το ισπανικό κομμάτι».

Για το εάν θα μπορούσε να έχει θέση στο φετινό Άρη: «Ο Άρης έχει καλούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Το εάν είχα θέση ή όχι είναι άλλο θέμα. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να μπορούσα να είμαι εκεί».

Για την καριέρα του: «Δεν έχω κάνει άσχημη καριέρα. Είναι θέμα δουλειάς και από μικρό παιδί ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Πιστεύω όσο δουλεύεις τόσο περισσότερα χρόνια μπορείς να παίξεις».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι ότι πιο σημαντικό να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο στο στήθος. Είναι τιμή να αγωνίζεσαι εκεί. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και αυτοί που είναι δίνουν τα πάντα. Εάν δεν έχεις κάτι από Καραγκούνη, Δέλλα, Μπασινά όσον αφορά το πάθος του και τη δίψα τους νομίζω δεν... Είναι μια καινούργια προσπάθεια και όλοι θέλουν να δείξουν».

Για το εάν μπορούν να κοντράρουν την Καραμπάχ: «Πέρυσι τους κοντράραμε φέτος όμως δεν ξεκινήσαμε καλά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ