Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση Σάββα Θεοδωρίδη σε Γραμμένο, Περέιρα: «Για το καταντημα φταίτε εσείς»
| 2019-10-19 23:46:00

Επίθεση Σάββα Θεοδωρίδη σε Γραμμένο, Περέιρα: «Για το καταντημα φταίτε εσείς»

Sportdog Team
Επίθεση Σάββα Θεοδωρίδη σε Γραμμένο, Περέιρα: «Για το καταντημα φταίτε εσείς»

Έξαλλος ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη σημερινή», είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεσπώντας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου και την ακύρωση του γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου έκανε κάποιες καταγγελίες για τους διαιτητές της αναμέτρησης και ζήτησε την τιμωρία τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έρχεται η ομάδα των παθών, γιατί έχουμε να παίξουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είμαι κατενθουσιασμένος έτσι όπως κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Εμένα με ενδιέφερε να βάλουμε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι. Δεν γίνεται μετά από τις εθνικές ομάδες, διαλυμένες, έτσι όπως πάει η ΕΠΟ, ύστερα από ματς διάφορα να μαζεύονται οι παίκτες δύο ημέρες από ένα παιχνίδι.

Πριν τη ματσάρα με το Μόναχο έχουμε τη διαιτησία πάνω από το κεφάλι μας. Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από τη σημερινή.

Καλά έλεγαν οι εφημερίδες σήμερα, ότι έπινε καφέ ο Σαραϊδάρης στη Θεσσαλονίκη με τον κύριο διαιτητή και τον λάινσμαν. Πολύ καλά τα λένε, αυτό είναι το κατάντημα του ποδοσφαίρου κύριε Γραμμένε που για όλα φταίτε εσείς και η ΕΠΟ. Μόνο η Εθνική σας μάρανε.

Το ότι της αλλάξατε γήπεδο αυτό ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνατε. Μόνο του Άρη έκανε για να το χρησιμοποιήσετε για την Εθνική ομάδα. Σας λυπάμε. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να προΐστασθε εσείς και όλοι οι υπόλοιποι εκεί μέσα.

Τα var. Έχει ξαναγίνει μετά από 20 λεπτά να ακυρωθεί γκολ ομάδας; Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Ο διαιτητής έπαιζε 80 με 20. Πάρτε τους τη σφυρίχτρα. Για τον δε παρατηρητή διαιτησίας, αυτός που τους βάζει, ξέρετε ποιος είναι, ο Πορτογάλος, να μην ξαναλέω το επίθετό του, γιατί μου κάνει κακό να το λέω, αυτός φταίει για όλα. Αυτός τους βρήκε.

Κατέβασε όλους τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έπιναν καφέ σήμερα το πρωί εκεί, μαζί με τον Σαραϊδάρη. Τους έβαλε να σφυρίξουν τα ματς του Ολυμπιακού. Αυτό το κάνει συνέχεια. Κατεβάζει τους χειρότερους διατητές που μπορούν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Να δω αν θα τιμωρήσουν τον διαιτητή μαζί με τους επόπτες και όλο το επιτελείο του.

Να μας πουν γιατί ακυρώθηκε το γκολ μετά από 20 λεπτά για οφσάιντ. Τι έγινε και δεν μέτρησε αυτό το τόσο ωραίο γκολ. Να δω αν θα τιμωρήσουν τον κύριο αυτό. Και για το VAR να μας δείξει πως έγινε και άλλαξε αυτό το γκολ μετά από 20 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα υπομένει τίποτα από τη διαιτησία, έχει 5 εκατ. Φιλάθλους και απαιτούμε να τον σέβονται. Δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός με όλους αυτούς, να παραιτηθούν και να φύγουν όλοι αυτοί από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags