20/10/19 - 13:54

Ανάλυση Φερέιρα - Να τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέλυσε τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Δικέφαλο στη νίκη.

Sportdog Team
Ανάλυση Φερέιρα - Να τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)
708views 0shares

Δύναμη και υπομονή πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου, Άμπελ Φερέιρα, μιλώντας στο PAOK TV.

«Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Ήδη δείξαμε στους παίκτες την ομάδα της Λαμίας, που πιθανότατα θα παίξει με πεντάδα πίσω. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αρκετά κάθετα, με πιο άμεσο παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές και κυνήγι της δεύτερης μπαλιάς για μια σέντρα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς πάνω από όλα πρέπει να είμαστε δυναμικοί, να ελέγξουμε το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια μας, ψάχνοντας γρήγορες συνεργασίας όταν βρούμε χώρο και χρόνο, γιατί αν είμαστε αργοί στην κυκλοφορία μας, θα συναντήσουμε δυσκολίες. Οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά και δυναμική με την μπάλα και να ψάξουμε τους αυτοματισμούς μας.

Να είμαστε μια ομάδα με ένταση, με δυναμική και ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας κι όταν είμαστε στο τελευταίο 1/3 πρέπει να τελειώσουμε τις φάσεις, είτε με σουτ, είτε με σέντρες, είτε με συνδυασμούς βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλό μας, έχοντας πάντα προσοχή στην αμυντική μας μετάβαση και αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ