Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμειναν ισόπαλες Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ - Γκολάρα Ράσφορντ - Κράτησε το αήττητο ο Λαλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-20 20:37:00

Έμειναν ισόπαλες Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ - Γκολάρα Ράσφορντ - Κράτησε το αήττητο ο Λαλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έμειναν ισόπαλες Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ - Γκολάρα Ράσφορντ - Κράτησε το αήττητο ο Λαλάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

1-1 στο Ολντ Τράφορντ. 

Premier League: Η Λίβερπουλ κατάφερε με τον Λαμέλα να αποσπάσει την ισοπαλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο μέσο να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και να σκοράρει το "χρυσό" γκολ για τους Κόκκινους.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους Πρωταθλητές Ευρώπης που έκαναν την χειρότερη για φέτος εμφάνισης τους, κόντρα σε μια Γιουνάιτεντ που έδειξε ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο παιχνίδι στο 35' με τον Ράσφορντ. Ο Τζέιμς έβγαλε για τον Άγγλο και εκείνος δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0, για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Στο 44' ο Μανέ έφερε το παιχνίδια στα ίσια, αλλά το γκολ του μετά από έλεγχο που έγινε στο VAR ακυρώθηκε για χέρι στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας το γκολ της ισοφάρισης όμως η ομάδα του Κλοπ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι με τον Ράσφορντ στο 67’ και Φρεντ στο 84’ αλλά τα σουτ τους πέρασαν έξω.

Η είσοδος του Λαμέλα στο παιχνίδι αποδείχτηκε σωτήρια για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ρόμπερτσον έβγαλε στον Άγγλο κι εκείνος έγραψε το 1-1 στο 85'.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα Γιανγκ, Ρόχο, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Φρεντ, Περέιρα (90' Γουίλιαμς), Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (84' Μαρσιάλ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (82' Κεϊτά), Χέντερσον (71' Λαλάνα), Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Μανέ, Οριζί (60' Τσάμπερλεϊν)


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags