Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μάρκος Βελλίδης: Ραγδαίες εξελίξεις στη Λαμία μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" Βελλίδη και άλλους δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-20 23:21:00

Ραγδαίες εξελίξεις στη Λαμία μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" Βελλίδη και άλλους δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στη Λαμία μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" Βελλίδη και άλλους δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες μετά την βαριά ήττα από τον Δικέφαλο.  

ΠΑΟΚ - Μάρκος Βελλίδης: Η Λαμία γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη στο εσωτερικό της ομάδας.

Η εμφάνιση του Μάρκου Βελλίδη και τα τρία γκολ που δέχτηκε μέσα σε μόλις 11 λεπτά, έφεραν τον προβληματισμό προς το πρόσωπο του γεγονός που από ότι φαίνεται οδήγησε στην αντικατάσταση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, πηγές κοντά στην ομάδα σημείωναν αργά το βράδυ της Κυριακής, πως η εικόνα του Βελλίδη θα τον στείλει (τουλάχιστον) μόνιμα στον πάγκο, ενώ και η ομάδα θα ψάξει για τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Βέβαια ο Σωτήρης Αντωνίου σχολίασε πως η αλλαγή του δεν είχε να κάνει ούτε με την εμφάνιση του, ούτε με κάποιον τραυματισμό αλλά για να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο δεύτερος τερματοφύλακας.

Πληροφορίες υπάρχουν όμως και για προβληματισμό γύρω από το όνομα του Σωτηρίου και μάλιστα κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Παπαϊωάννου ήθελε να αλλάξει προπονητή στη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά τελικά έδωσε ακόμα μια ευκαιρία.

Τέλος αναφορές γίνονται και στον Γιώργο Μουντάκη, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων στη Λαμία και το κλίμα προς το πρόσωπο του δεν είναι αρκετά καλό.

Δείτε τα highlights από τον αγώνα και τα γκολ που δέχτηκε η Λαμία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags