Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: "Έκλεισε" μεταγραφή χθες - Ποιος τον "αρπάζει"!
| 2019-10-21 11:23:00

Λάζαρος ο Χατζηγιοβάνης - "Έκλεισε" μεταγραφή χθες - Ποιος τον "κλέβει" - Φεύγει ακόμα δεν υπέγραψε;

του Νίκου Στεργίου
Λάζαρος ο Χατζηγιοβάνης - "Έκλεισε" μεταγραφή χθες - Ποιος τον "κλέβει" - Φεύγει ακόμα δεν υπέγραψε;

Μόνο στο sportdog. Έχει... βεβαρυμένο παρελθόν. Nέα "αρπαγή"!

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η επιστροφή λοιπόν του νεαρού άσου στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού" μετά από ένα μήνα (τελευταίο του ματς η "τεσσάρα" από τον Άρη) συνδυάστηκε και με την επιστροφή του στα γκολ ύστερα από 5,5 μήνες. Τελευταίο του, αυτό με πέναλτι στο 4-0 επί του Παναιτωλικού στις 5 Μαΐου.

Αυτά τα δύο είναι και τα μόνα του στο 2019! Είχε πετύχει ακόμη ένα από τη "βούλα", με την περίφημη α λα Πανένκα εκτέλεση τον περασμένο Δεκέμβριο στο "Βικελίδης", ωστόσο το τελευταίο γκολ του 22χρονου εξτρέμ σε ροή παιχνιδιού σημειώθηκε πριν 12,5 μήνες(!), στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). 

Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή εικόνα του "Χάτζη" ήταν πολύ καλή και σίγουρα εξέθεσε την απόφαση (ανεξαρτήτως ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν) να μη χρησιμοποιείται ενόσω ήταν εκκρεμής η ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό έγινε, ο σίγουρα καλύτερος εξτρέμ των "πράσινων" επέστρεψε στην ενδεκάδα και στα δίχτυα χθες στο Περιστέρι, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό και προφανώς "δείχνοντας" πράγματα και στον scout της Σαμπντόρια, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να τον τσεκάρει.

Τι μπορεί να σηματοδοτήσει εφεξής η συγκεκριμένη παρουσία αν κρίνει κανείς από το... βεβαρυμένο παρελθόν της Σαμπντόρια, άγνωστο. Στα... πόδια του "Χάτζη" άλλωστε είναι όλα! Όσον αφορά όμως τον ιταλικό σύλλογο είναι γεγονός πως κατά καιρούς έχει συνδεθεί με διάφορους Έλληνες ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο, αλλά προερχόμενους από το ελληνικό πρωτάθλημα) χωρίς όμως ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα, υλοποιώντας σε πρόταση το όποιο φημολογούμενο ενδιαφέρον του. 

Η λίστα, περιλαμβάνει πολλούς ποδοσφαιριστές: Κουρμπέλης, Λημνιός, Μελιόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ανδρούτσος, Κατράνης, Μπάρκας, Γιαννούλης (πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ενδιαφέρον τον περασμένο Δεκέμβριο, ενόωσω ακόμη ο διεθνής μπακ αγωνίζονταν στον Ατρόμητο...), Τάσος Δώνης, Κούτρης, Καπίνο, μερικοί μόνο απ' όσους κατά καιρούς έχει γραφτεί πως τσεκαρίστηκαν από τους "μπλουτσερτσιάτι", χωρίς όμως ποτέ κανείς τους να φορέσει τη φανέλα τους, ή έστω για κάποιον να κάνουν πρόταση.

Για την ιστορία, δύο είναι οι Έλληνες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. Ο πρώτος, χωρίς όμως να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μετακόμισε εκεί δανεικός από  τη Βερόνα το καλοκαίρι του 2015 και αγωνίστηκε για έναν χρόνο στη Γένοβα. Ο δεύτερος, που όντως πήγε στη Γένοβα για χάρη της Σαμπντόρια, ήταν το προπερασμένο καλοκαίρι ο διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες, ταλαντούχος στόπερ, 18χρονος Αντώνης Σιατούνης, ο οποίος έφυγε από τα "τσικό" του Παναθηναϊκού ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Δώνης! Έφυγε ο Νταμπίζας και κάνει... ό,τι θέλει - Αυτόν βάζει βασικό - Πού τον θυμήθηκε!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags