Facebook Pixel Sportdog.gr | Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός - Ψάχνει αντίδραση η Μπάγερν - Σκορ που πληρώνει με Κουτίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-22 09:55:00

Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός - Ψάχνει αντίδραση η Μπάγερν - Σκορ που πληρώνει με Κουτίνιο

Sportdog Team
Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός - Ψάχνει αντίδραση η Μπάγερν - Σκορ που πληρώνει με Κουτίνιο

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές.  

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα την Μπάγερν Μονάχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο του ομίλου τους που μετράει μόνο νίκες απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τότεναμ.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στους δυο τελευταίους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα από τη Χοφενχάιμ και την ισοπαλία από την Άουγκσμπουργκ.

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία έχει φέρει τους Πειραιώτες σε δύσκολη θέση, καθώς έχουν μόλις 1 βαθμό στον όμιλο και ισοβαθμούν με την Τότεναμ.

Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων αναμένεται να δημιουργήσουν για ακόμη ένα παιχνίδι μια ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στις 22:00 στον Πειραιά και το Πάμε Στοίχημα για ακόμη ένα παιχνίδι δίνει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost Νίκης και οι παίκτες έχουν και τη δυνατότητα, με το Bet Builder, να χτίσουν το δικό τους στοίχημα στα Opapbet συνδυάζοντας αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου. Μια από τις καλές επιλογές που προσφέρει είναι το ακριβές σκορ αγώνα να είναι 1-0, 1-1 ή 1-3, σε απόδοση 4,25.

Επίσης πολύ καλή απόδοση δίνει το συνδυαστικό να σκοράρει ο Κουτίνιο στο ματς και η Μπάγερν να κερδίσει πάνω από 5 κόρνερ, σε απόδοση 3,80.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags