Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πόλεμος" δηλώσεων ανάμεσα σε Κλοπ και Μουρίνιο - Τρελή μπηχτή του Πορτογάλου
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-22 04:13:00

"Πόλεμος" δηλώσεων ανάμεσα σε Κλοπ και Μουρίνιο - Τρελή μπηχτή του Πορτογάλου

Sportdog Team
"Πόλεμος" δηλώσεων ανάμεσα σε Κλοπ και Μουρίνιο - Τρελή μπηχτή του Πορτογάλου

Τι συνέβη μετά το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ;

Premier League: Πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά ο Κλοπ δήλωσε: "Πέτυχαν ένα γκολ που δείχνει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με το VAR. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Άτκινσον αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί επειδή έχουμε το VAR και έπειτα το VAR δεν θέλει η άποψή του να υπερισχύσει έναντι εκείνης του διαιτητή. Για μένα όλο αυτό δεν βγάζει νόημα, είναι μία ξεκάθαρη φάση. Μάλιστα έσπευσα να ηρεμήσω τους ανθρώπους του πάγκου επειδή ήμουν σίγουρος πως θα ακυρωνόταν το γκολ μετά από τη χρήση του VAR".

"Για να είμαι ειλικρινής, από τότε που βρίσκομαι στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με αυτό τον τρόπο. Μία ομάδα παίζει μόνο για να αμύνεται και η άλλη είναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι. Δεν κάνω κριτική στην Γιουνάιτεντ, απλά καταγράφω μία πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να μη χάσουμε αν και πήγαν όλα εναντίον μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά θα πρέπει να το δεχτούμε. Κρατάμε τον πόντο, είναι προτιμότερο από το να μην παίρναμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Από την μεριά του ο Μουρίνιο στάθηκε σ αυτές τις δηλώσεις και σχολίασε:

"Παραπονιέται γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Δεν του άρεσε αυτό που είχε στο μενού. Είχε παραγγείλει κρέας και του ήρθε ψάρι", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

"Η Λίβερπουλ είναι πολύ πιο δυνατή όταν αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν ανοιχτά και τους προσφέρει ευκαιρίες για αντεπίθεση. Η Γιουνάιτεντ με τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο έπαιξε διαφορετικά. Προσπάθησε να είναι συμπαγής πίσω, να μην της δώσει ευκαιρίες να τρέξει και έπαιξε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Η Λίβερπουλ έχει φοβερή πορεία, αλλά δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που παίζουν πίσω. Ο Κλοπ είναι λογικό να είναι εκνευρισμένος. Η ομάδα του τα πάει εξαιρετικά, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσεις στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και εκείνος δεν τα έχει καταφέρει ποτέ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags