Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποτέ κανείς δεν έκανε ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ» στο δεύτερο ημίχρονο!
| 2019-10-21 20:01:00

Ποτέ κανείς δεν έκανε ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ» στο δεύτερο ημίχρονο!

Sportdog Team
Ποτέ κανείς δεν έκανε ανατροπή στο «Ολντ Τράφορντ» στο δεύτερο ημίχρονο!

Συνέχεια σε μια απίθανη επίδοση που έχουν δημιουργήσει οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέχοντας μέχρι τέλος στην άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αν και θα μπορούσε να μένει πικραμένη από την απώλεια των δύο βαθμών, κράτησε... απόρθητο το «κάστρο» της, σε ολόκληρη την ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και με απόλυτη αφοσίωση στο αγωνιστικό πλάνο που έφτιαξε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στην 9η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Μια στιγμιαία ολιγωρία όλων στην άμυνα, επέτρεψε στον Άνταμ Λαλάνα στο 84' να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 στη μεγάλη «μάχη» με τη Λίβερπουλ κι έτσι οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας να συνεχίσουν αήττητοι στη φετινή κούρσα για τον τίτλο.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα, έδωσε συνέχεια σε μια απίθανη επίδοση που έχει δημιουργήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας σε παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν οι γηπεδούχοι έχουν πάει στ' αποδυτήρια στην ανάπαυλα με το υπέρ τους σκορ.

Κανείς αντίπαλος δεν έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά για να πάρει τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο!

Από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, τη σεζόν 1992-1993, οι «κόκκινοι διάβολοι» πάντοτε έχουν πάρει κάτι όταν έχουν βρεθεί μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο σε αγώνα πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό τους!

Μιλάμε για 282 παιχνίδια, εκ των οποίων οι νίκες που έχουν καταγραφεί είναι 264 και οι ισοπαλίες – μαζί με αυτή της Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ – έχουν φτάσει στις 18.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags