Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Μπάγερν - Αυτός ο παίκτης-κλειδί για Μαρτίνς - Πρόκληση για...
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-22 08:50:00

Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Μπάγερν - Αυτός ο παίκτης-κλειδί για Μαρτίνς - Πρόκληση για...

Sportdog Team
Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Μπάγερν - Αυτός ο παίκτης-κλειδί για Μαρτίνς - Πρόκληση για...

Οι σκέψεις του Πορτογάλου!

Champions League: Για ακόμα μια ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως έχει να κάνει με μια αρκετά δυνατή αντίπαλό, όμως όπως όλες οι ομάδες έχει τις αδυναμίες της.

Εκεί στάθηκε άλλωστε και με τις δηλώσεις που έκανε χθες και τις αναφέρει σήμερα το "ΦΩΣ", σχολιάζοντας:

"Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε μήνυμα νίκης για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι. "Θα είμαστε παρόντες για άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά μαζί με τον κόσμο μας. Η Μπάγερν θα μας υποχρεώσει σε άμυνα, αλλά εμείς σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε. Έχει αδυναμίες ο αντίπαλος μας, όπως όλες οι ομάδες. Δεν είναι τελικός το σημερινό παιχνίδι, είναι όμως μια αναμέτρηση απέναντι σ' έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο." Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για Λεβαντοφσκι, τη φιλοσοφία της ομάδας του και την αντικατάσταση του Βαλμπουενά." 

Κλειδί ο Ποντένσε:

Το ρεπορτάζ του "ΦΩΣ" συμπληρώνει και λέει:" Γιατί ο Πορτογάλος μπορεί να εξελιχθεί απόψε σε κομβικό παίκτη για τον Ολυμπιακό. Ποια τα πλάνα του Μαρτίνς. Η θωράκιση του άξονα και η πρόκληση για τους Ομάρ-Τσιμίκα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags