Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Μαρτίνς: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη" - Άνοιξε τα χαρτιά του για ΑΕΚ
| 2019-10-23 01:14:00

Μαρτίνς: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη" - Άνοιξε τα χαρτιά του για ΑΕΚ

Sportdog Team
Μαρτίνς: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη" - Άνοιξε τα χαρτιά του για ΑΕΚ

Το... παράπονο για τη Μπάγερν και το μήνυμα για την Ένωση.

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Απογοητευμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπάγερν, όπου τόνισε πως άξιζαν κάτι παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στα ατομικά λάθη των παικτών του, ενώ σημείωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα κούρασης με την ΑΕΚ και λόγω των πέντε ημερών που ακολουθούν, δεν θα υποχρεωθεί να κάνει ροτέισον.

Ο Πορτογάλος είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το πρώτο του σχόλιο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς: Όταν χάνεις δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος. Ήμασταν απογοητευμένοι από την ήττα και τα τρία γκολ. Το πρώτο μέρος είχε την Μπάγερν πολύ καλή. Έδειξε αντίδραση και ξέρουμε πως μπορεί να είναι η Μπάγερν ειδικά όταν δέχεται γκολ. Στο 2ο μέρος όμως μπήκαμε πιο καλά στο γήπεδο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Λυπούμαστε που δεν τους προσφέραμε κάτι παραπάνω. Έτσι όπως παλέψαμε το παιχνίδι πιστεύουμε ότι ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω.
 
Το εάν άξιζε κάτι περισσότερο ο Ολυμπιακός: Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο α' μέρος η αξία του αντιπάλου φάνηκε ξεκάθαρα. Στο 2ο μέρος ήμασταν εμείς που φανήκαμε πιο πολύ. Είμαστε λυπημένοι όλοι γιατίμ με βάση την εικόνα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Οι παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά και προσπαθούν και έτσι θα συνεχίσουμε.
 
Τα ατομικά λάθη και το εάν στοιχίζουν: Ναι και τα ατομικά λάθη. Υπάρχει ευθύνη δική μας από στατικές φάσεις και που έχουμε δεχθεί τρία γκολ. Ξέραμε πως ο όμιλος ήταν εξαρχής δύσκολος και ποια ήταν τα φαβορί. Ξεκάθαρος στόχος μας ήταν να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και να παραμένει. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε ότι καλύτερο στον όμιλο.
 
Την ΑΕΚ: Έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας. Όλοι θα είναι πανέτοιμοι. Έχουμε όλον τον χρόνο για να είμαστε έτοιμοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags