Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ρουκέτα" μετά την Μπάγερν - "Ντου" για βασικό - Αυτοί τον "αρπάζουν"!
| 2019-10-23 11:03:00

"Ρουκέτα" μετά την Μπάγερν - "Ντου" για βασικό άσο - Ποιοι τον "αρπάζουν" - Γι’ αυτό δεν ανανεώνει;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ρουκέτα" μετά την Μπάγερν - "Ντου" για βασικό άσο - Ποιοι τον "αρπάζουν" - Γι’ αυτό δεν ανανεώνει;

Εξελίξεις-φωτιά με μεγάλο όνομα. Θέλει να φύγει; Χοντρό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι τα σενάρια περί πρότασης για την παραχώρησή του, ήταν καθημερινά. Για την ακρίβεια είναι από τον περασμένο Ιανουάριο. Η περυσινή άλλωστε σεζόν του Ομάρ Ελαμπντελαουί σηματοδότησε και την επιστροφή του στο προσκήνιο, σε επίπεδο τσεκαρίσματος από συλλόγους του εξωτερικού. 

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τον Νορβηγό έγιναν προτάσεις το καλοκαίρι. Καμία όμως δεν προσέγγιζε ούτε τις απαιτήσεις του συλλόγου, αλλά (και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε) ούτε τις αξιώσεις του αρχηγού των "ερυθρόλευκων".

Έτσι, παρέμεινε στον Πειραιά, με τον ίδιο μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις να δηλώνει πως θέλει να μείνει ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως σχετικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό τώρα. Και το κλίμα μάλιστα, αρχικά, είχε εκτιμηθεί ως θετικό.

Η πρόταση των Πειραιωτών δεν αγγίζει τα επίπεδα του τρέχοντος συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, αφού ο Νορβηγός τώρα εισπράττει ετησίως κάτι περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, ο Ολυμπιακός αυτό που προσφέρει ουσιαστικά στον 28χρονο μπακ-χαφ είναι η εξασφάλιση, με πολυετές συμβόλαιο που πρακτικά τον "δένει" στον Πειραιά.

Το θέμα μοιάζει να έχει "σκαλώσει", αφού η απάντηση του Νορβηγού, ακόμη δεν έχει δοθεί. Όπως έμαθε το sportdog ο λόγος είναι ένα δυναμικό μπάσιμο συγκεκριμένης αγγλικής ομάδας (άνθρωπος της ήταν και χθες στο "Καραϊσκάκη"), όχι μεταξύ αυτών που προ ημερών δημοσιεύτηκαν ως ενδιαφερόμενες, η οποία ψάχνει δεξιό μπακ και τον ψάχνει... χθες, ούσα δηλαδή ικανή όχι απλώς να δελεάσει τον παίκτη εν όψει καλοκαιριού, αλλά να καταθέσει πρόταση ακόμη και τον Ιανουάριο.

Εξυπακούεται πως οι δυνατότητες ενός συλλόγου Πρέμιερσιπ αναφορικά με τα συμβόλαια που μπορεί να προσφέρει είναι επαρκέστατες και σαφώς καλύπτουν τα "θέλω" του Νορβηγού, ο οποίος προφανώς προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί προκειμένου να "ζυγίσει" και τη σοβαρότητα του αγγλικού ενδιαφέροντος, αλλά και τις δικές του προτιμήσεις.

Η θέληση του να παραμείνει στον Ολυμπιακό είναι μεν αδιαμφισβήτητη, ωστόσο το όνειρο του εξακολουθεί να είναι ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που μετά το αποτυχημένο προηγούμενο πέρασμα του από την Πρέμιερσιπ με τη φανέλα της Χαλ, μπορεί να έχει και μια, σπάνια, δεύτερη ευκαιρία για να... ρεφάρει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η "σφαγή" του αιώνα: Αυτόν τον παίκτη θέλουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ - Νέος Τσιμίκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags