Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλυπτικός ο Βράνιες: "Ήταν καταστροφή το παιχνίδι - Με πληγώνει που..."
| 2019-10-23 12:27:00

Αποκαλυπτικός ο Βράνιες: "Ήταν καταστροφή το παιχνίδι - Με πληγώνει που..."

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Βράνιες: "Ήταν καταστροφή το παιχνίδι - Με πληγώνει που..."

Όλα όσα δήλωσε σε Μέσο τη χώρας του.

ΑΕΚ: Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Όγκνιεν Βράνιες μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, καθώς αναφέρθηκε στην αποπομπή του από την Εθνική Βοσνίας.

Συγκεκριμένα μίλησε στην εφημερίδα "Dnevni Avaz" και αρχικά σχολίασε: "Δεν είμαι εθνικιστής, όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν. Πάντα πέθαινα με τη φανέλα της Εθνικής Βοσνίας. Θα ερχόμουν αλλιώς σε αυτή τη συνέντευξη με τον φίλο μου από τη Σρεμπρένιτσα που με επισκέπτεται εδώ στην Αθήνα.

Αυτός είναι ο τρόπος που με περιγράφουν μερικοί; Και αν συνεχίσετε να επιμένετε σε αυτό μπορούμε να διακόψουμε τη συνέντευξη. Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για θέματα που αφορούν τα αθλητικά".

Έπειτα πρόσθεσε: "Λυπάμαι που με άφησαν εκτός τόσο εύκολα. Με πληγώνει. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι απλά μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι λόγω της τεράστιας πίεσης από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα δεν θα μπορούσε να με υπολογίζει. Τίποτα περισσότερο. Ξέρει τι σχέση είχαμε όταν αντικατέστησε τον Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς. Ρωτήστε τον. Την περασμένη εβδομάδα όταν η Εθνική ομάδα έπαιξε στην Αθήνα ούτε που χαιρετηθήκαμε", σχολίασε ο Βράνιες, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας πρόσθεσε: "Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απαντηθεί από κάποιον άλλο".

Ο Βράνιες μίλησε και για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας το πόσο όμορφα νιώθει στην Ελλάδα: "Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη του κόσμου. Η πόλη, το κλίμα και τα πάντα είναι ό,τι καλύτερο και οι Αθηναίοι είναι αρκετά ίδιοι με εμάς. Επίσης υπάρχουν συχνά πτήσεις από την Αθήνα για την πατρίδα μου. Τι άλλο να χρειάζεται κανείς για μια άνετη ζωή με ποιότητα".

Όσον αφορά για την εμφάνιση της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ελλάδα και την ήττα που γνώρισε, ο Βράνιες σημείωσε: "Ήταν απογοητευτικό. Καλύτερα να μην είχα πάει ποτέ στο παιχνίδι ή να μην το παρακολουθούσα. Ήταν καταστροφή. Δεν ξέρω. Νόμιζα ότι κάποια πράγματα θα άλλαζαν, τουλάχιστον μετά το ματς στην Αθήνα. Αλλά μην με ρωτήσετε τι ακριβώς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags