Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έγραψαν" τον Ίβιτς - Οργισμένος ο Τίγρης - "Κόλαση" στα αποδυτήρια
| 2019-10-23 12:37:00

"Έγραψαν" τον Ίβιτς - Οργισμένος ο Μελισσανίδης - "Κόλαση" στα αποδυτήρια - Είναι... σεσημασμένοι

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Έγραψαν" τον Ίβιτς - Οργισμένος ο Μελισσανίδης - "Κόλαση" στα αποδυτήρια - Είναι... σεσημασμένοι

Δεν το πιστεύουν στην ΑΕΚ. Θα γίνει χαμός. Σοβαρός κίνδυνος!

Σίγουρα το timing ήταν το χειρότερο δυνατό. Μια μέρα πριν το πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ είχε επικοινωνήσει μια αυστηρότατη ομιλία του Ίλια Ίβιτς προς τους ποδοσφαιριστές, όπου μεταξύ άλλων τους είχε επισημάνει και πως το club θα είναι αμείλικτο σε οποιαδήποτε παράβαση ωραρίου. Και αυτό γιατί (όπως και σε άλλες ομάδες…) δεν έλειπαν τα διάφορα… νυχτοπερπατήματα που έφταναν στ’ αυτιά (και όχι μόνο) των υπευθύνων της Ένωσης.

Θέμα παραβίασης ωραρίου, το πιθανότερο είναι πως δεν υπήρξε στο πάρτι του Βόσνιου στόπερ. Το χειρότερο όμως είναι πως με τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με ημίγυμνους τους "πλάβι" παίκτες να ακούγονται να συμμετέχουν σε συνθήματα αισχρού περιεχόμενου κατά του Ολυμπιακού, προφανώς και πλήττεται το ίματζ, συνολικά, της ομάδας. Μην ξεχνάμε, πως πριν προφανώς καταγραφούν όλα αυτά, παρόντες στο πάρτι ήταν όλη η ομάδα, διοικητικά, στελεχειακά και αγωνιστικά.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση και σαφής ξεκαθαρίζοντας με επίσημη ανακοίνωση πως θα επιβληθούν για τους παραβάτες οι προβλεπόμενες βάσει του εσωτερικού κανονισμού τιμωρίες. Αυτό βέβαια είναι μέρος μόνος της αλήθειας. Το... όλον της, διαμορφώνεται από το γεγονός ότι Δημήτρης Μελισσανίδης (κυρίως) και Ίλια Ίβιτς (δευτερευόντως) βλέποντας τα βίντεο και πληροφορούμενοι το τι ακριβώς έγινε, πραγματικά έγιναν έξαλλοι!

Εξοργίστηκαν με τα όσα είδαν και άκουσαν. Και ποιος τους αδικεί δηλαδή αφού ό,τι έγινε, έγινε λίγο μετά αφότου και οι ίδιοι ήταν παρόντες στο μαγαζί όπου ο Βράνιες γιόρτασε τα γενέθλιά του, παραμονές μάλιστα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη". Αυτό βέβαια ίσως να είναι και το λιγότερο, αν κρίνει κανείς από την αντιμετώπιση που είχε το περιστατικό από τα "κιτρινόμαυρα" media...

Το πρόστιμο, δεδομένα, θα είναι βαρύτατο για τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές, με τον φυσικά ανάλογο... εξάψαλμο να ακολουθεί και να θεωρείται δεδομένος, αφού δεν θέλει πολύ να εκτραχυνθεί η κατάσταση. Άλλωστε, τόσο ο Όγκνιεν Βράνιες όσο και ο Μάρκο Λιβάγια είναι... σεσημασμένοι στα αποδυτήρια της ομάδας ελέω πρότερης συμπεριφοράς, η οποία αρκετές φορές στο παρελθόν έχει ξεφύγει και σίγουρα στην Ένωση το τελευταίο που θέλουν -και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν- είναι να χαθεί φέτος ο έλεγχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελές εξελίξεις στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι - Παίρνει "κεφάλια" ο Τίγρης - Πανηγυρίζουν στον Πειραιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags