Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Kαθάρισε" Ινσούα ο Νταμπίζας - Απίθανο τριπλό "μπαμ" με Έλληνες!
| 2019-10-23 15:18:00

"Kαθάρισε" Ινσούα ο Νταμπίζας - Απίθανο τριπλό "μπαμ" με Έλληνες - Βαγιαννίδης αντί Γιόχανσον

του Νίκου Στεργίου
"Kαθάρισε" Ινσούα ο Νταμπίζας - Απίθανο τριπλό "μπαμ" με Έλληνες - Βαγιαννίδης αντί Γιόχανσον

Ποιος μπήκε... αρχείο. Γιατί διώχνουν τον Σουηδό. Αποφάσεις-φωτιά!

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα αναφορικά με τον Εμάνουελ Ινσούα, για την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του στο "τριφύλλι", τα έχουμε εξαντλήσει.

Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι τεράστια, διαπιστώθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα το καλοκαίρι στις πρώτες (και μόνες ως τώρα) επαφές που είχε με τον αδερφό - εκπρόσωπο του Αργεντινού αριστερού μπακ και έτσι, από τότε, ο "φάκελος Ινσούα" μπήκε στο αρχείο για... μελλοντική εξέταση.

Πλέον βέβαια, τα περιθώρια είναι ασφυκτικά, με τον Αργεντινό να έχει τη δυνατότητα υπογραφής όπου επιθυμεί σε δύο μήνες και δικαιολογημένα να προσελκύει ενδιαφέρον, ομάδων που μπορούν να καλύψουν τις αξιώσεις του, σε αντίθεση με τους "πράσινους".

Δεν είναι ο μόνος... εκκρεμής ο Ινσούα. Μετά τη φυγή Νταμπίζα, οι "πράσινοι" διαρρέουν ως προτεραιότητα τις συζητήσεις για την παραμονή - επέκταση των συμβολαίων των τριών Ελλήνων, Χρήστου Δώνη, Σωκράτη Διούδη, Δημήτρη Κουρμπέλη, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται άμεσα (των δύο πρώτων το καλοκαίρι, του αρχηγού τον Δεκέμβριο του '20). Για διάφορους λόγους -που επίσης έχουμε εξηγήσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ- και λόγους που ακόμη υφίστανται και οι τρεις περιπτώσεις είναι δύσκολες.

Ωστόσο μένει μια ακόμη. Αυτή του Ματίας Γιόχανσον. Με τον Σουηδό, η πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα, από το τέλος της περασμένης σεζόν, ήταν σαφής: να πωληθεί. Αυτό είχε διαμηνύσει άλλωστε και στον ίδιο και στον εκπρόσωπό του, ζητώντας τους να φέρουν πρόταση (οποιαδήποτε πρόταση…) προκειμένου να αποχωρούσε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο "Ντάμπι" μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να έμπαινε σε διαδικασία συζητήσεων για επέκταση συμβολαίου, όπως και έγινε παρότι η πλευρά του Σουηδού δεν έφερε καμία πρόταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κοινώς, δεν έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ των δύο πλευρών (ομάδας - παίκτη), προκειμένου να διαπιστωθεί σύγκλιση ή διαφορά. Στον Παναθηναϊκό, ακόμη και μετά την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή, η επικρατούσα (αν όχι δεδομένη) άποψη είναι πως δεν χρειάζεται να επεκταθεί το συμβόλαιό του.

Όχι λόγω των απαιτήσεών του (επαναλαμβάνουμε, αυτές δεν έχουν καν διατυπωθεί, αφού δεν έχουν υπάρξει σχετικές επαφές), αλλά γιατί εκτιμάται πως είτε μπορεί να βρεθεί μια οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση για τη συγκεκριμένη θέση είτε σταδιακά να δημιουργηθεί χώρος για προώθηση του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη (αν και εφόσον και αυτός παραμείνει στην ομάδα).

Άποψη με την οποία συμφωνεί και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κρύψει τον προβληματισμό του -τον έχει μοιραστεί και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή- για τη φετινή, μέτρια (στην καλύτερη) εικόνα του Σουηδού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκανε το... λάθος ο Τσίπρας - Πήγε σε μπαρ να δει Ολυμπιακός-Μπάγερν - Έγινε χαμός! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags