Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σε ένα χρόνο ξανά μεγάλος ο ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα - Παραμονή Δώνη και 5-6 ελληνάκια"
| 2019-10-23 22:06:00

"Σε ένα χρόνο ξανά μεγάλος ο ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα - Παραμονή Δώνη και 5-6 ελληνάκια"

του Γιώργου Κτενά
"Σε ένα χρόνο ξανά μεγάλος ο ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα - Παραμονή Δώνη και 5-6 ελληνάκια"

Τι έγινε με Μπεργκ, Νταμπίζα, Χατζηγιοβάνη. "Αλαφούζε, άκουσέ με!".

Πρωτάθλημα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός αν επέστρεφαν στην ομάδα οι Μπεργκ, Ζέκα και Βιγιαφάνιες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά διέψευσε η "πράσινη" ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Τότης Φυλακούρης.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε, ακόμα, στην αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, στον Γιώργο Δώνη και στη δουλειά που κάνει στο Τριφύλλι, ενώ αποκάλυψε τι θα συμβούλευε τον Γιάννη Αλαφούζο για να βοηθήσει την ομάδα.

"Γι' αυτό δεν υπέγραψε ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό - Πρωτάθλημα ο ΠΑΟ"

"Πιστεύω ότι θα είναι πολυτέλεια αν έρθουν αυτοί οι παίκτες στον Παναθηναϊκό. Εκτός του ότι έχουν αφήσει το στίγμα τους, είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες. Τους αγάπησε ο κόσμος, έφυγαν με αγάπη από την ομάδα. Όποιον και να ρωτήσετε όλοι θα πούνε ότι ναι, θέλουν να επιστρέψουν. Ο Ζέκα είναι ηγέτης, ο Βιγιαφάνιες είναι πολύ καλός. Τώρα για τον Μπεργκ τι να πω; Πιστεύω ότι αν η μεταγραφή του χάλασε στον Ολυμπιακό, κατά 60% ήταν γιατί δεν ήθελε να επηρεάσει τις αναμνήσεις που υπήρχαν στον Παναθηναϊκό. Είναι εκτελεστής και παίκτης με ήθος. Το παν είναι να συμφωνήσουν αυτοί οι παίκτες. Γιατί αν έρθουν αυτοί οι παίκτες, έτσι όπως είναι το σύστημα με τα πλέι οφ τώρα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει ακόμα και το πρωτάθλημα", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο sportdog.gr.

Ποια είναι η άποψή σας για την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό;

"Δεν μπορώ να επέμβω σε τέτοια θέματα γιατί είναι διοικητικά και θέματα του προέδρου. Τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια όμως σε όσους έρχονται στον Παναθηναϊκό είτε είναι από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, δείχνουν διαύγεια στη σκέψη καθώς πηγαίνουν στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και εργάζονται γι' αυτόν. Άφησε έργο ο Νταμπίζας, ίσως τελευταία δεν ήταν οι μεταγραφές του επιτυχημένες, αλλά μόνο ο πρόεδρος μπορεί να το ξέρει αυτό. Ίσως ως ιδιοκτήτης μπορεί να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του, μπορεί να θέλει κάτι διαφορετικό. Εγώ μια φορά είμαι με τον Παναθηναϊκό και όποιον προσφέρει στον Παναθηναϊκό".

"Καλό συμβόλαιο ο Δώνης - Σε ένα χρόνο ξανά μεγάλοι"

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Γιώργο Δώνη και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό;

"Πιστεύω ότι είναι δουλευταράς, έχει βλέψεις με τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρισματικός, έχω μάθει ότι έχει καλό συμβόλαιο και αγωνίζεται με τους παίκτες που έχει. Θεωρώ ότι έγινε παρεξήγηση με τον Χατζηγιοβάνη και αν σταθεροποιήσει την ομάδα με 5-6 ελληνάκια ο Δώνης, θα πάει καλύτερα ο Παναθηναϊκός. Θέλει και τύχη για να προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι κρίμα να είναι εκεί που είναι. Με ρωτάνε στον δρόμο «Τότη τι γίνεται με τον Παναθηναϊκό» και τους λέω να μη στεναχωριέστε, σε ένα χρόνο θα είμαστε ξανά μεγάλοι".

Αν μιλούσατε με τον Γιάννη Αλαφούζο τι θα τον συμβουλεύατε;

"Με τον κύριο Αλαφούζο έχω έξι χρόνια να μιλήσω. Με είχε πάρει κάποτε στην Κύπρο, αλλά δεν με ξαναπήρε από τότε. Δεν έχω σχέσεις, μόνο αν μου το ζητήσει ο ίδιος και μου πει θέλω να σε δω. Αν του μιλούσα, όμως, θα του έλεγα ότι λείπει ένας που να γυρίσει την Ελλάδα και να ψάχνεται. Η Ελλάδα είναι χρυσωρυχείο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μετά από 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχουν υποδομές έτσι όπως το πάνε, γιατί έχουμε έντονο το ξένο στοιχείο. Σήμερα πηγαίνουν πιο εύκολα να πάρουν έναν Πορτογάλο ή έναν Σπανιόλο, παρά έναν Έλληνα παίκτη". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος - Ποιος Μπεργκ; Αυτόν τον παικταρά φέρνει - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags