Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός ξαφνικά στην Τούμπα με Πάμπλο Γκαρσία - Σε αυτόν "επιτέθηκε" - Γιατί τρελάθηκε
| 2019-10-24 13:57:00

"Χαμός" ξαφνικά στην Τούμπα με Γκαρσία - Σε αυτόν "επιτέθηκε" - Γιατί τρελάθηκε - Δεν έχουν γραφτεί!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χαμός" ξαφνικά στην Τούμπα με Γκαρσία - Σε αυτόν "επιτέθηκε" - Γιατί τρελάθηκε - Δεν έχουν γραφτεί!

Ατάκες-φωτιά του Ουρουγουανού. Τι τον "έφτιαξε". Φοβερό παρασκήνιο.

To τελευταίο που θα περίμενε κανείς από τον Πάμπλο Γκαρσία είναι να μασήσει τα λόγια του. Δεν το έκανε ποτέ, ούτε ως παίκτης, ούτε όντας εκτός ποδοσφαίρου, ούτε και τώρα που ξεκινάει την προπονητική του σταδιοδρομία ως τεχνικός, έχοντας τις ευθύνες της k19 του ΠΑΟΚ.

Για τις σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν κατά καιρούς γραφτεί διάφορα. Όχι τώρα, που ο Ρουμάνος μας έχει αποχαιρετήσει μήνες, αλλά ενόσω βρίσκονταν στα ηνία της ομάδας και ήταν πρακτικά... ακλόνητος.

Αυτό που ανεξαρτήτως συναισθημάτων είχε εκτιμηθεί τον καιρό της συνύπαρξής τους, ήταν πως ο Ουρουγουανός δεν συμμερίζονταν την αγωνιστική φιλοσοφία του Ρουμάνου, ειδικά σε ότι είχε να κάνει και με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, αλλά και την ανάδειξη παιδιών από τα φυτώρια των πρωταθλητών.

Και, προφανώς, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν το έχει ξεχάσει. Μετά τη χθεσινή νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιαν στο Youth League, ήταν όλο... καρφιά προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. Με ατάκες που παρότι όχι προσωποποιημένες, είχαν σαφή δέκτη τον Ρουμάνο και την πρότερη κατάσταση. 

Χαρακτηριστικά μερικές μόνο του προπονητή της k19 του Δικεφάλου: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η άμυνα. Πρέπει να μιλάς συνέχεια με τα νέα παιδιά, να τους εξηγείς. Πέρυσι μπορεί να μην έπαιρναν ευκαιρίες, αλλά φέτος τις έχουν".

Σαφής η αντιδιαστολή του "πέρυσι - φέτος", σαφής η αναφορά στην άμυνα (σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας Λουτσέσκου), προφανής η πικρία(;) του παλαίμαχου άσου από το γεγονός πως κανείς από τους περυσινούς πρωταθλητές της k19 δεν βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, αφού οι περισσότεροι κατέληξαν δανεικοί και ο μόνος που "προβιβάστηκε", ο στόπερ Γιάννης Μιχαηλίδης, δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής από τον Αμπέλ Φερέιρα, χωρίς όμως αυτό να "χαλάει" -όπως φαίνεται- τον Ουρουγουανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tρελάθηκε" ο Σαββίδης - Υπογράφει στον ΠΑΟΚ με 8.000.000 buy-out - "Παίκτης παγκόσμιας κλάσης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags