Facebook Pixel Κούγιας για την υπόθεση Βελλίδη: «Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν είχε μειωμένη απόδοση τότε...»
| 2019-10-24 15:04:00

Κούγιας για την υπόθεση Βελλίδη: «Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν είχε μειωμένη απόδοση τότε...»

Sportdog Team
Κούγιας για την υπόθεση Βελλίδη: «Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν είχε μειωμένη απόδοση τότε...»

Συνεχίζεται το σίριαλ ανάμεσα σε Βελλίδη και Λαμία.

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη, τον οποίο εκπροσωπεί, αναφορικά με όσα συνέβησαν μετά το ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας απέστειλε εξώδικο με το οποίο καταγγέλει πως δέχτηκε απειλές για φουσκωτούς και κατηγορίες για δωροδοκία στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κούγιας:

«Υπήρξε επικοινωνία με πρωτοβουλία του κ. Παπαϊωάννου και προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους, όμως, αυτός έδωσε συνέντευξη και είπε τρομερά πράγματα. Αφήνει να εννοηθεί ότι η συμπεριφορά του εντολέα μου τον αηδίασε. Πράγμα που πάει να πει ότι πιστεύει πως η συμπεριφορά του δεν ήταν στα πλαίσια μιας ποδοσφαιρικής ατυχίας. Ο Βελλίδης συμμετέχει κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας και ελπίζω να υπάρξει μια συναίνεση στην ιστορία.

Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαϊωάννου. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα και θα ζητήσουμε τη λύση του συμβολαίου και αποζημίωση για όλα. Θα προσφύγουμε και στα πολιτικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας. Εμένα, άλλο πράγμα μου προξενεί εντύπωση. Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν ο Βελλίδης είχε μειωμένη απόδοση, κάποιος του την προκάλεσε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags