Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: ΣΟΚ: Τον στέλνει δανεικό ο Φερέιρα - Πού πηγαίνει, απίστευτη εξέλιξη - Θυμίζει... Ντιόγκο!
| 2019-10-24 19:00:00

ΣΟΚ: Αυτόν στέλνει δανεικό ο Φερέιρα - Πού πηγαίνει, απίστευτη εξέλιξη - Θυμίζει... Ντιόγκο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
ΣΟΚ: Αυτόν στέλνει δανεικό ο Φερέιρα - Πού πηγαίνει, απίστευτη εξέλιξη - Θυμίζει... Ντιόγκο!

Εκατομμύρια στα... σκουπίδια! Γιατί φεύγει. Επιβεβαίωση sportdog.

Για το στάτους του Λεό Ζαμπά στον ΠΑΟΚ, στο sportdog έχουμε τοποθετηθεί με συνεχή ρεπορτάζ και κυρίως, ακρίβεια. Από εδώ διαβάσατε πρώτοι για τον μεγάλο προβληματισμό που υπήρχε από το ξεκίνημα της σεζόν για την εικόνα του Βραζιλιάνου, για την αδυναμία του να προσαρμοστεί στα όσα θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και τη φημολογία για την εξωγηπεδική του ζωή.

Νομοτελειακά, αυτός ο προβληματισμός εξελίχτηκε, αρχικά σε παραγκωνισμό από την ενδεκάδα, προτού φτάσουμε στο σημείο της αναζήτησης λύσης με κάποιον δανεισμό πιθανώς του Βραζιλιάνου. Δανεισμός για έναν παίκτη, ο οποίος μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν γράφονταν και λέγονταν πως απασχολούσε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και άπαντες στην Τούμπα ανέμεναν πως θα φέρει δεκάδες εκατομμυρίων.

Είναι αυτό ένα θέμα που προφανώς πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, το πώς δηλαδή μέσα σε ελάχιστο χρόνο χάθηκε ο έλεγχος με τον Βραζιλιάνο και πλέον η σοβαρή επένδυση που έκανε ο Δικέφαλος φέρνοντας τον στη Θεσσαλονίκη να κινδυνεύει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Οι παλαιότεροι μάλιστα ταυτίζουν την πορεία του Ζαμπά με την αντίστοιχη που είχε ένας άλλος συμπατριώτης του, παλιότερα, αλλά στον Ολυμπιακό, ο Ντιόγκο.

Όπως και να ‘χει, η λύση που ψάχνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ όπως προαναφέραμε είναι ένας δανεισμός του, προκειμένου σε διαφορετικό περιβάλλον να μπορέσει να ορθοποδήσει, αφού πλέον στη Θεσσαλονίκη οι ευκαιρίες που έχει πάρει φαίνεται πως έχουν τελειώσει. Οι Πορτογάλοι συνεχώς αναφέρουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, υπάρχει το σενάριο σύνδεσης του με τη διαδικασία αγοράς του Μίσιτς από τους νταμπλούχους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, τα "λιοντάρια" δεν… ψήνονται για τον Ζαμπά.

Ενδεικτικό του τι ζητάει ο Δικέφαλος είναι η πληροφορία πως ο Βραζιλιάνος προτάθηκε απ’ ευθείας στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δανεικός ως το τέλος της σεζόν (ή και περαιτέρω) με τη μόνη υποχρέωση των πρωταθλητών Κροατίας να είναι η κάλυψη του μισθού του Βραζιλιάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, η Ντιναμό είναι σε αναζήτηση πληροφοριών, αλλά οι πρώτες που έχει πάρει δεν είναι θετικές. Προσθέστε και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Ζαμπά θεωρείται υψηλό για τους "μπλε" του Ζάγκρεμπ και οι πιθανότητες να προχωρήσει αυτή η σκέψη των Θεσσαλονικιών φαίνονται απομακρυσμένες.

Η προσπάθεια βέβαια, συνεχίζεται. Το κακό για τους Ασπρόμαυρους είναι πως τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ίσως χρειαστεί προκειμένου να βρεθεί ομάδα για τον Βραζιλιάνο, πέραν των υπολοίπων, οι πρωταθλητές να καλύψουν και μέρος των απολαβών του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο "χουνέρι" από άσο του ΠΑΟΚ σε Σαββίδη - Στον... αέρα το χρυσό deal - Χάνονται εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags