Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Σφιντέρσκι για ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιο του - "Στόχος το πρωτάθλημα"
| 2019-10-25 09:33:00

Τρομερή ατάκα Σφιντέρσκι για ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιο του - "Στόχος το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Σφιντέρσκι για ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιο του - "Στόχος το πρωτάθλημα"

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας για την πορεία του με τον Δικέφαλο και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά και το γεγονός πως δεν σκέφτεται να φύγει άμεσα.

Επιπλέον τόνισε πως τα αγαπημένα του μέχρι στιγμής γκολ ήταν εκείνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς αισθάνεσαι που θα γίνεις πατέρας;

"Με την αρραβωνιαστικιά μου, Μαρτίνα, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον γιο μας στον κόσμο. Κανένα γκολ, ακόμη και ένα θεαματικό, όπως αυτό που σημείωσα με τακουνάκι απέναντι στη Λαμία, δεν μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα όταν ένας άνθρωπος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτή την υπέροχη στιγμή. Θέλαμε πραγματικά ένα μωρό και το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα σύντομα'".

Οδηγείς την κούρσα των σκόρερ της Super League1 με έξι γκολ, ξεχωρίζεις κάποια από τα γκολ σου;

"Προσωπικά ξεχωρίζω τα δύο γκολ που σημείωσα στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Αθήνα. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ βασικός και να σκοράρω. Τα γκολ που πέτυχα στην Αθήνα μου έδωσαν τεράστια ώθηση".

Αυτά τα γκολ αύξησαν τη δημοτικότητά σου στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν ήδη αρκετά μεγάλη...

"Το γεγονός είναι αξιοσημείωτο και ευχάριστο για εμένα. Στις βόλτες μου στο κέντρο με σταματούν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, για να βγάλουμε μια φωτογραφία και να υπογράψω ένα αυτόγραφο".

Πώς αισθάνεσαι για τη σύγκριση που γίνεται με τον Πρίγιοβιτς; 

"Κάθε επιθετικός που έρχεται στον ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιοβιτς αρχίζει να συγκρίνεται με αυτόν. Είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτό, αλλά είναι κάτι που δεν με επηρεάζει, απλά πρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου και να αφήσεις το δικό σου στίγμα, για να γράψεις την δική σου ιστορία με τον ΠΑΟΚ".

Τι έχεις να πεις για τα σενάρια που σε φέρνουν στις επιλογές της Εθνικής Πολωνίας;

"Είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός στην επίθεση της εθνικής ομάδας είναι ισχυρός. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε παίκτες υψηλής ποιότητας από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Εγώ από την πλευρά μου λοιπόν, θα προσπαθήσω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, που θα με βοηθήσουν να λάβω την κλήση στην εθνική ομάδα, θα ήταν ωραίο να είμαι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή".

Θα έχεις ακούσει τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά σου, τι σου επιφυλάσσει το μέλλον;

"Χαλαρώστε, έχω ακόμα πολύ χρόνο μέχρι το χειμώνα και δεν σηκώνομαι το πρωί με την σκέψη να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος εδώ. Η Ελλάδα ήταν η σωστή επιλογή. Οι προσφορές δεν έρχονται σε μένα ούτως ή άλλως, και αν έρθουν, ο ατζέντης μου Μάριους Πιεκάρσκι ξέρει πώς να ενεργήσει (σ.σ. γέλια). Θυμάμαι ότι την πρώτη μέρα, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να με αγοράσει από τη Γιαγκελόνια, μίλησα με τον Μάριους και την αρραβωνιαστικιά μου. Μαζί, αποφασίσαμε ότι εκείνη την εποχή ήταν η καλύτερη επιλογή, ήταν ο κατάλληλος σύλλογος για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή σαν εμένα. Η εμπειρία μου στην Ελλάδα θα είναι στις αναμνήσεις μου για το υπόλοιπο της ζωής μου".

Στόχος του ΠΑΟΚ και την φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Φυσικά. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου μπορεί να απαντήσει αλλιώς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags