Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τους "γλέντησε" ο Νταμπίζας - Ποιον... παικταρά έφερε Ελλάδα, αδιανόητο!
| 2019-10-25 10:42:00

"ΣΟΚ" στον ΠΑΟ - Τους "γλέντησε" ο Νταμπίζας αφού έφυγε - Ποιον... παικταρά έφερε Ελλάδα, αδιανόητο!

του Νίκου Στεργίου
"ΣΟΚ" στον ΠΑΟ - Τους "γλέντησε" ο Νταμπίζας αφού έφυγε - Ποιον... παικταρά έφερε Ελλάδα, αδιανόητο!

Γι' αυτό έσκασε τρελά λεφτά. Όλα γίνονται τελικά στο ποδόσφαιρο...

Είναι από τα νέα που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Που ψάχνεις να βρεις μια λογική και δεν υπάρχει. Χθες το βράδυ, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ποστάρισμα του στο twitter ενημέρωσε για το... αδιανόητο: πως δηλαδή ο Τζακ Ρόντγουελ αναμένεται σήμερα να περάσει ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρόμα!

Ναι, ο Τζακ Ρόντγουελ που όλο το καλοκαίρι (έστω, το μεγαλύτερο μέρος του) αποτέλεσε το καθημερινό σίριαλ της ειδησεογραφίας του Παναθηναϊκού. Που για χάρη του ο Νίκος Νταμπίζας έφτασε να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπήρχε στους Πράσινους. Που άπαντες, ακόμη και στην Ελλάδα, ακόμη και για τα μέτρα του μνημονιακού Παναθηναϊκού, η κατηφόρα που είχε πάρει η καριέρα του Άγγλου μέσου, τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών και το γεγονός πως δεν είχε καν ομάδα να διαπραγματευτεί, έκαναν άπαντες να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τη συγκεκριμένη… εμμονή του πρώην τεχνικού διευθυντή του "τριφυλλιού".

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζακ Ρόντγουελ είχε έρθει και στην Αθήνα, μαζί με τη γυναίκα του, προκειμένου να συνομιλήσει από κοντά τόσο με τον Νίκο Νταμπίζα όσο και με τον Γιώργο Δώνη. Παρά ωστόσο το στενότατο πρέσινγκ που έκανε ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν είχε καμία άλλη πρόταση στα χέρια του, ούτε στην πατρίδα του ούτε και εκτός αυτής, δεν αποφάσισε να... ενδώσει στο φλερτ του "τριφυλλιού", μένοντας χωρίς ομάδα!

Όπως φαίνεται όμως, στα 28 του, προερχόμενος από άκρως προβληματικές σεζόν, από την τελευταία του χωρίς καν να έχει ρόλο βασικού σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη φανέλα των "τζιαλορόσι", προφανώς δικαιώνοντας και τον Νίκο Νταμπίζα για την καλοκαιρινή επιμονή του (παρότι αναποτελεσματική).

Όλα γίνονται τελικά στο ποδόσφαιρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Υπογράφει με 1.000.000 στον ΠΑΟ ο Μπεργκ - "Τρέλα" Αλαφούζου; - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags