Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε.
| 2019-10-25 14:27:00

Εκτός αποστολής ο Ζαμπά - Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ - Μήνυμα από Φερέιρα;

Sportdog Team
Εκτός αποστολής ο Ζαμπά - Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ - Μήνυμα από Φερέιρα;

Τι συμβαίνει στον Δικέφαλο;

ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς έχει υποστεί μία μυική κάκωση Α βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο, εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος για την 8η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25.10) περιελάμβανε δουλειά στην φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, κάποια τελευταία κομμάτια τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι με… μπερδεμένους ρόλους.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε χθες κάποιες ενοχλήσεις, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, με διάφορα τεστ και υπέρηχο, δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση αλλά τελικά μετά από υπόδειξη του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς έχει υποστεί μία μυική κάκωση Α βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έβγαλε ένα δυνατό ατομικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον τετρακέφαλο και την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί πέρασε τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβλήθηκε και θα ξεκινήσει κανονικές προπόνησεις από το Σάββατο (26.10).

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Φερνάντο Βαρέλα συνέχισαν τα προγραμμάτα αποθεραπείας που ακολουθούν. Τέλος ο Αντώνης Γαϊτανίδης υπέστη εξάρθρημα βραχιονίου στο παιχνίδι της Κ19 κόντρα στη Bohemian FC. Ο νεαρός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει και μία μικρή χόνδρινη βλάβη, εκτός από το εξάρθρημα. Αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να αντιμετωπιστεί χειρουργικά το πρόβλημα του τις επόμενες μέρες, μόλις υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο της κάκωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (25.10) ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη του Πανθεσσαλικού, στην οποία συμμετέχουν οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags