Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ: Ο Πέλκας μιμείται... Ισίδωρο Πρίντεζη και γίνεται χαμός!
| 2019-10-27 00:05:00

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ: Ο Πέλκας μιμείται... Ισίδωρο Πρίντεζη και γίνεται χαμός!

Sportdog Team
ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ: Ο Πέλκας μιμείται... Ισίδωρο Πρίντεζη και γίνεται χαμός!

Απίστευτη σκηνή μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο.

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε για πρώτη φορά την φετινή χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα.

Ο μεσοεπιθετικός των ασπρόμαυρων αφιέρωσε το γκολ στην κοπέλα του, τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ στο τέλος μιμήθηκε τον Ισίδωρο Πρίντεζη, τον οποίο θαυμάζει για τις περιγραφές του.

Για το τι είπε στον Λημνιό μετά το το 1-0 του εξτρέμ του ΠΑΟΚ: «Μετά το γκολ που έβαλε, είναι ανεβασμένος, του είπα να συνεχίσει έτσι, τα προηγούμενα χρόνια αυτό του έλειπε και είμαι σιγουρος πως μπορεί να συνεχίσει έτσι και δεν έχει δείξει ακόμη τίποτα. Αφιερώνω τη νίκη σε όλη την Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Για το που αφιέρωσε το γκολ του: «Το γκολ το αφιέρωσα στην κοπέλα μου γιατί είναι σε όλες τις δύσκολες στιγμές δίπλα μου».

Για την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ: «Για μένα που είμαι πολλά χρόνια εδώ και είναι σημαντικό να το περάσουμε σε όλους τους παίκτες, είναι μια φράση που μας ακολουθεί το αδέρφια ζείτε εσείς σας μας οδηγείτε, παίζουμε για τα παιδιά αυτά, μας δίνουν δύναμη από ψηλά, η επετειακή φανέλα την φοράμε ως πολύ βαριά φανέλα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Στην αρχή όταν έρχεται ένας νέος προπονητής πάντα όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα αφομοίωσης, είμαστε εδώ για να δουλέψουμε να τον ακούσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στο τέλος ο Δημήτρης Πέλκας μιμήθηκε τον Ισίδωρο Πρίντεζη περιγράφοντας το γκολ του Λημνιού. «Μου αρέσει ο Ισίδωρος Πρίντεζης, οι περιγραφές του, θέλετε να περιγράψω το σημερινό γκολ του Λημνιού; Στοχ, Στοχ, τακουνάκι για τον Γιαννούλη, ο Λημνιός 1-0. Είναι πραγματικά πολύ καλός, εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την περιγραφή του Πέλκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags