Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπομπάτη απόδοση στον ΠΑΟ, ο άσος της ημέρας και το Combo Bet στον Άρη
| 2019-10-27 10:45:00

Η… μπομπάτη απόδοση στον ΠΑΟ, ο άσος της ημέρας και το Combo Bet στον Άρη

Sportdog Team
Η… μπομπάτη απόδοση στον ΠΑΟ, ο άσος της ημέρας και το Combo Bet στον Άρη

Η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

[15.00] Παναθηναϊκός – Λάρισα

Με γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που τελικά θα συνεχίσει στον σύλλογο αφού αποχώρησε ο Νίκος Νταμπίζας, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα τεράστιο διπλό με 1-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και βρήκε ξανά την ηρεμία του. Οι Πράσινοι είχαν καλή απόδοση και πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη, ωστόσο σήμερα η αποστολή τους είναι ακόμα πιο δύσκολη. Παίζουν σε μία φορμαρισμένη και καλύτερη ομάδα, ενώ θα λείψουν οι δύο βασικοί μπακ λόγω καρτών Ινσούα και Γιόχανσον. Η ΑΕΛ που έχει βρει τα πατήματά της με τους Ουάρντα και Κάτσε σιγά – σιγά να συνηθίζουν τον σύλλογο, έφυγε με το 2-2 από τον Παναιτωλικό το προηγούμενο Σάββατο και παρέμεινε στην εξάδα και στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Έχει πετύχει οκτώ γκολ τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει και το 0-0 με την ΑΕΚ, ενώ 2/3 τελευταία παιχνίδια της ήταν και goal-goal. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ, ικανή να βρει ξανά δίχτυα η ΑΕΛ.

Εκτίμηση: over 1.5 (1.50)
Fun bet: goal-goal (2.30)

[17.00] Ατρόμητος – Πανιώνιος

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες ήρθε η… σφαλιάρα από τον Παναθηναϊκό και φούντωσε και πάλι η συζήτηση για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ατρόμητος δεν παίζει καλά μέχρι στιγμές, παρότι έχει μαζέψει κάποιους βαθμούς και ο Γιώργος Σπανός έχει ζητήσει άμεσα βελτίωση. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως εάν οι Περιστεριώτες δεν νικήσουν σήμερα, τότε θα υπάρξει διαζύγιο με τον Έλληνα κόουτς. Πριν το Τριφύλλι πάντως είχαν δύο σερί νίκες με Παναιτωλικό και Βόλο, ενώ σήμερα ο αντίπαλος είναι ιδανικός για ένα ακόμα τρίποντο. Ο Πανιώνιος παραμένει στο -2 (λόγω τιμωρίας) και δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. Έχει τρεις σερί ήττες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 1-0 στη Νέα Σμύρνη και από τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι, έχουν την ποιότητα και τη θέληση οι γηπεδούχοι για τη νίκη. Μάλλον τη γλιτώνει για την ώρα ο Αναστασίου…

Εκτίμηση: 1 (1.55)

(17.15) Άρης – Παναιτωλικός

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης την προηγούμενη Κυριακή, όταν στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ έφυγε με τη νίκη από την Ξάνθη με 1-0, με το γκολ να μπαίνει στο τρίτο λεπτό από πέναλτι. Ήθελαν πολύ αυτό το τρίποντο οι Κίτρινοι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΛ και σήμερα θέλουν να ξεκινήσουν ένα σερί. Το γήπεδο θα έχει και πάλι πολύ κόσμο, ενώ οι Θεσσαλονικείς ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή συνεχίζουν να είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά και βγάζει πολλές φάσεις. Ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβο πλέον, προέρχεται από το 2-2 με τη Λάρισα σε ένα ματς που προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει 1-2. Έβγαλαν αντίδραση οι Αγρινιώτες, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό για να ξεκολλήσουν από τον πάτο και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Έχουν μέχρι στιγμής μόλις δύο πόντους και είναι προτελευταίοι, ωστόσο ταξίδεψαν με καλή ψυχολογία, καθώς πέρυσι είχαν κάνει… ζημιά (1-2). Θα ψάξει από νωρίς τα γκολ ο Άρης, ίσως βρει αντίδραση ο Παναιτωλικός. Καλύτερη ομάδα πάντως οι γηπεδούχοι, έχουν και την έδρα, δύσκολα θα χάσουν.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.50)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags