Facebook Pixel Άρης - Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη νίκη με Ένινγκ χάρη σε δύο πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-27 19:11:00

"Πετάει" με Ένινγκ ο Άρης - "Εκτέλεσε" τον Παναιτωλικό από τα... 11 βήματα (BINTEO)

Sportdog Team
"Πετάει" με Ένινγκ ο Άρης - "Εκτέλεσε" τον Παναιτωλικό από τα... 11 βήματα (BINTEO)

Νίκησε 2-0 με δύο πέναλτι.
 

Άρης - Παναιτωλικός: Το 2x2 με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο τους έκαναν οι Θεσσαλονικείς, που επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού.

Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι πως τόσο στο σημερινό ματς, όσο και στο 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη, ο Άρης σκοράρει αποκλειστικά με πέναλτι! 

Γκάμα και Ιντέγε πέτυχαν τα δύο γκολ των Κιτρινόμαυρων, που έφτασαν στους 11 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση, αφήνοντας τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση με μόλις δύο πόντους.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Στο 8’ ο Ιντέγε έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο, όμως στο 26’ οι Κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ από τη βούλα του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γκάμα, που ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 1-0.

Λίγο αργότερα, στο 31’, ο Σούντγκρεν κέρδισε νέο πέναλτι από μαρκάρισμα του Ντίας. Αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Ιντέγε, με την κατάληξη να είναι ίδια και τον Άρη να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 37’ Σάσα και Ιντέγε έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, ενώ στο 51’ ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από τη μείωση του σκορ, όμως ο Μαρσιάλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Στο 60’ οι Αγρινιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Μοράρ, εξέλιξη που «έσβησε» τις ελπίδες που είχαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Στο 92’ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Μπαΐροβιτς για οφσάιντ και το 2-0 υπέρ του Άρη διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Λούκας Σάσα (66’ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66’ Ντουάρτε), Γκάμα (77’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73’ Αριγίμπι), Μοράρ, Ντάλτσιο, Ντίαζ (80’ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46’ Μιμίτο), Μαρτιάλ, Σίεστεντ

Δείτε το 1-0 ΕΔΩ

Δείτε το 2-0 ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags