Facebook Pixel Σάββας Θεοδωρίδης – Ολυμπιακός: Πρόβλεψη-βόμβα Θεοδωρίδη για τον πρωταθλητή - "Για... 4-0 ήταν η ΑΕΚ, θέλουμε μόνο το 50-50" (Vid)
| 2019-10-28 00:07:00

Πρόβλεψη-βόμβα Θεοδωρίδη για τον πρωταθλητή - "Για... 4-0 ήταν η ΑΕΚ, θέλουμε μόνο το 50-50" (Vid)

Sportdog Team
Πρόβλεψη-βόμβα Θεοδωρίδη για τον πρωταθλητή - "Για... 4-0 ήταν η ΑΕΚ, θέλουμε μόνο το 50-50" (Vid)

Ξέσπασε για τους διαιτητές – "Γιατί να παίρνει 22.500 ευρώ;"

Σάββας Θεοδωρίδης – Ολυμπιακός: Ημέρα γιορτής χαρακτήρισε τη σημερινή ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως το σκορ έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 4-0.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς και αφού τα... έχωσε στη διαιτησία και στον Μέλο Περέιρα, σημείωσε πως αν είναι η τίμια η διαιτησία, οι Πειραιώτες θα πάρουν τον τίτλο με 5-6 βαθμούς διαφορά.

Αναλυτικά:

"Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον φανταστικό κόσμο του Ολυμπιακού, που έσπρωξε την ομάδα στη νίκη, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Κώστα Φορτούνη, στον Ματιέ Βαλμπουενά και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι τραυματίες και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστια νίκη, γιατί πριν από τρεις ημέρες έπαιζε με μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεν έχω ξαναδεί τη Μπάγερν στα τελευταία λεπτά να... λιποθυμάει. Μετά από αυτό το ματς ο Ολυμπιακός, βρήκε δυνάμεις και πάτησε την ΑΕΚ και το σκορ είναι χαμηλό λόγω του κύριου Περέιρα. Δεν θα πω παραπάνω, είναι μέρα γιορτής. Ξέρω τι εννοώ αυτός και ο κύριος Γραμμένος.



Δεν θα πω άλλα, περιμένω να δω μέχρι που θα το πάνε με τον Ολυμπιακό. Με όλους αυτούς τους απίθανους που βάζουν να σφυρίζουν. Στο πρώτο λεπτό σήμερα έβγαλε κάρτα στον Σεμέδο. Ήταν όντως κάρτα αυτή η φάση, αλλά στη συνέχεια δεν σφύριζε τίποτα και έπεσε κλωτσιά. Πρωταφανή πράγματα, εγώ δεν ξανασχολούμε μαζί του. Έχω σταματήσει, αλλά δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος ο Πορτογάλος. Δεν γίνεται να προχωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βάζει όλους τους απίθανους διαιτητές να σφυρίξουν τον Ολυμπιακό. Φέρνει όλη τη Β. Ελλάδα. Κι εμείς την αγαπάμε τη Β. Ελλάδα, αλλά θέλουμε το 50-50 τίποτα παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός την πάτησε την ΑΕΚ, το σκορ έπρεπε να ήταν 4-0 το λιγότερο. Είδατε πόσο καταπληκτικό προπονητή έχουμε και έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Έφτιαξε έναν Ολυμπιακό εκπληκτικό. Παίζουμε Ευρώπη κι έχουμε πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται η Ελλάδα στα προηγούμενα ματς. Όπως μας είδα πάντως με τη Μπάγερν, πιστεύω ότι θα προκριθούμε και στην Ευρώπη.

Το πρωτάθλημα αν είναι η τίμια η διαιτησία, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το πάρουμε με 5-6 βαθμούς διαφορά. Τους βλέπω τους άλλους, βάζουν γκολ στα πρώτα λεπτά και είδατε πώς τα βάζουν. Βλέπετε τι γίνεται και κανείς δεν μιλάει. Ο Ολυμπιακός θα το πάρει θέλουν δεν θέλουν. Ο κύριος Περέιρα δεν θα εμποδίσει σε τίποτα τον Ολυμπιακό. Δεν αξίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα και να παίρνει 22.500 ευρώ. Γιατί να μην τις πάρει κάποιος άλλος;"

Δείτε τις δηλώσεις του σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags