Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: "Όργια" Μαρτίνς, απογείωσε τον... ξεχασμένο - Είδατε τι έδωσε στον Ομάρ; - Πάνω από 12.000.000!
| 2019-10-28 20:54:00

"Όργια" Μαρτίνς, απογείωσε τον... ξεχασμένο - Είδατε τι έδωσε στον Ομάρ; - Πάνω από 12.000.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Όργια" Μαρτίνς, απογείωσε τον... ξεχασμένο - Είδατε τι έδωσε στον Ομάρ; - Πάνω από 12.000.000!

Εκτόξευση του παγκίτη. "Μαγείες" με ΑΕΚ. Τινάζει την μπάνκα...

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Είναι το πρόσωπο της ημέρας. Για την ακρίβεια… των ημερών. Χθες, καθόρισε με τη συνολική παρουσία του και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού το ντέρμπι και από τότε απολαμβάνει των εγκωμίων που προκάλεσε η εμφάνισή του. Μακράν της δεύτερης η καλύτερη φετινή, σηματοδοτεί και με τον πλέον εμφατικό τρόπο την "επιστροφή" του Μαντί Καμαρά στην αγωνιστική καθημερινότητα των Ερυθρόλευκων.

Η αλήθεια είναι πως ο Αφρικανός μέσος, μετά το ορμητικό του ξεκίνημα πέρυσι, κάπου... χάθηκε στην πορεία. Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε αποτέλεσαν τους πυλώνες στο κέντρο για τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Καμαρά να καλύπτει -συνήθως- τα... ρεπό τους. Η κατάσταση δεν άλλαξε ή δεν φάνηκε να αλλάζει ούτε το καλοκαίρι, όπου ουσιαστικά ο 22χρονος μέσος δεν έκανε διακοπές, συμμετέχοντας αρχικά στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και μετά παίρνοντας μέρος στα τελικά της διοργάνωσης. Και, "καπάκι", εντάχθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η πολυτέλεια των πολλών εναλλακτικών επιλογών, ο Μαρτίνς είχε τα χέρια του δεμένα. Δεν μπορούσε να του δώσει τον απαιτούμενο χρόνο και ανάσες προκειμένου να έρθει στα... ίσια του και προσπαθούσε απλώς να διαχειρίζεται και τις δυνάμεις του προκειμένου να μην τον "κάψει", αλλά και παράλληλα, σιγά σιγά να τον ενεργοποιεί ώστε να φτάσει στο 100%.

Κάπως έτσι, εξαιτίας και της περυσινής απώλειας θέσης βασικού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν ήρθε η πολυαναμενόμενη πρόταση το καλοκαίρι, κάπως έτσι, το όνομά του απουσίαζε από τα διάφορα σενάρια που επί καθημερινής βάσης σχεδόν είχαν να κάνουν με ταξίδια, scouting και τσεκαρίσματα από ομάδες του εξωτερικού σε παίκτες των Ερυθρόλευκων.

Με τη χθεσινή του εμφάνιση όμως, ο Καμαρά πιστοποιεί πως αποτελεί δικαιολογημένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Κεφάλαιο που διατηρεί, αναλλοίωτο τον σκοπό του: αφενός να αποτελεί το πολυεργαλείο που θέλει ο Μαρτίνς στο κέντρο του αφετέρου μοιάζει να είναι βελτιωμένος τόσο τακτικά όσο και τεχνικά. Η πάσα που βγάζει στον Ομάρ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, φέρνοντάς τον φάτσα με τον Τσιντώντα δεν ήταν στο ρεπερτόριο του πέρυσι, ενώ και το γεγονός ότι και τα τρία σουτ που επιχείρησε πριν σκοράρει βρήκαν εστία, ήταν κάτι που δεν "είχε".

Στοιχεία που καταγράφονται και συνυπολογίζονται στην αγορά. Και αφού τα… δύσκολα για τον Καμαρά (φαίνεται πως) πέρασαν, δικαιολογημένα στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους, αφού το να μπαίνει ο Αφρικανός, δυναμικά, ξανά στη βιτρίνα, σημαίνει και περισσότερα εκατομμύρια σε ενδεχόμενη πώλησή του. Μην ξεχνάμε πως στον Ολυμπιακό δεν συζητάνε (δεν συζητούσαν ούτε το καλοκαίρι καν, παρότι δεν υπήρχε τόσο έντονο ενδιαφέρον) για κάτω από 12-14 εκατ. ευρώ και με τον Αφρικανό να… ενεργοποιείται ξανά, το ποσό αυτό, συνεχώς θα αυξάνεται. Ειδικά εφόσον το ενδιαφέρον για το αγωνιστικό πακέτο που προσφέρει ο Αφρικανός, υπάρχει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στη φυσούνα του Καραϊσκάκη - "Αρπάχτηκαν" μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Δεν έχουν γραφτεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags