Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: Άνετη νίκη του Αστέρα με 4-1
| 2019-10-28 21:29:00

Δεύτερη σερί νίκη ο Αστέρας με τεσσάρα - Δεν... βλεπόταν ούτε με Μάντζιο η Λαμία

Sportdog Team
Δεύτερη σερί νίκη ο Αστέρας με τεσσάρα - Δεν... βλεπόταν ούτε με Μάντζιο η Λαμία

Σαφώς ανώτεροι οι Αρκάδες, επικράτησαν 4-1.

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: Μια πολύ σημαντική νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Αστέρας, ο οποίος έκαμψε εύκολα με 4-1 την αντίσταση της Λαμίας στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της.

Τα γκολ των Αρκάδων, που έφτασαν στους 9 βαθμούς, σκόραραν οι Σουάρεθ, Μπαράλες και Τασουλής (δις), ενώ για τη Λαμία, που έμεινε στους 4 πόντους, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ασίγκμπα.

Το ματς

Ο Αστέρας μπήκε πολύ πιο επιθετικά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ στο 8’, με τον Μπαράλες να μην βρίσκει στόχο με κοντινή κεφαλιά. Στο 21’, ωστόσο, ο Σουάρεθ δεν αστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στους Αρκάδες με προβολή από τη μικρή περιοχή.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 35’ με πλασέ του Ασίγκμπα σε τετ α τετ, σε μια φάση που ο Τασουλής έκανε λάθος «πουλώντας» την μπάλα στην περιοχή του Αστέρα.

Στο 38’ ένα γκολ του Μουνάφο ακυρώθηκε με τη συνδρομή του VAR για οφσάιντ, αλλά ο Αστέρας πήρε ξανά το προβάδισμα στο 45+2’ με κεφαλιά του Μπαράλες, ο οποίος μάλιστα δεν πανηγύρισε, καθώς σκόραρε κόντρα στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι.

Ένα φοβερό γκολ του Τασουλή με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 3-1 στο 51’ και στο 68’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τασουλής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, που σημειώθηκε με κεφαλιά προ κενής εστίας έπειτα από δοκάρι σε σουτ του Μουνάφο στο 92’.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος (82' Κώτσιρας), Τασούλης, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεζ (75' Ιγκλέσιας), Ριέρα (75' Σίτο), Μαρκ Φερνάντεζ, Μπαράλες. 
 
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπεχαράνο (88' Ράμος), Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς (74' Σάλιακας), Τιρόνε (62' Μπουλουλής), Τουράμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags