Facebook Pixel Αποθεώνεται στην Αγγλία λόγω Νότιγχαμ ο Μαρινάκης
| 2019-10-29 08:10:00

Έχει «τρελάνει» τους πάντες ο Μαρινάκης - Απίθανο αυτό που έκανε - Τον αποθεώνουν όλα τα Μέσα!

Sportdog Team
Έχει «τρελάνει» τους πάντες ο Μαρινάκης - Απίθανο αυτό που έκανε - Τον αποθεώνουν όλα τα Μέσα!

Δείτε γιατί αποθεώνεται ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Την αποθέωση γνωρίζει τις τελευταίες ημέρες στα αγγλικά Μέσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ύστερα από την πρωτοβουλία του να μοιράσει η Νότιγχαμ Φόρεστ 3.000 μερίδες φαγητού μετά την αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα της με την Ρέντινγκ για την 14η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

BBC και CNN δίνουν μεγάλη έμφαση στην συγκεκριμένη είδηση, με το δεύτερο να παρομοιάζει την αγγλική ομάδα με τον "Ρομπέν των Δασών", που βοηθάει τους οικονομικά αδύναμους.

Μάλιστα, το θέμα πήρε απήχηση και στα social media, όπου γίνεται ειδική αναφορά στην αλλαγή πλεύσης της Νότιγχαμ σε κοινωνικά ζητήματα, κάτι που συνέβη με την έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο.

Στο CNN μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Φόρεστ, Τζόνι Όουεν. «Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογό μας. Γίνονται με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την τοπική κοινωνία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προσφέροντας αυτά τα τρόφιμα μπορέσαμε να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται περισσότερο στην τοπική κοινωνία του Νότιγχαμ. Εκείνους που είναι άστεγοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags