Facebook Pixel Βόμβες ΑΕΚτζή: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός - Τρίτη η ΑΕΚ - Άνεργος Κωστένογλου - Καλά του έκανε!"
| 2019-10-29 17:05:00

Βόμβες ΑΕΚτζή: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός - Τρίτη η ΑΕΚ - Άνεργος Κωστένογλου - Καλά του έκανε!"

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες ΑΕΚτζή: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός - Τρίτη η ΑΕΚ - Άνεργος Κωστένογλου - Καλά του έκανε!"

Χείμαρρος Χρ. Αρδίζογλου στο sportdog για ντέρμπι, Βράνιες, Τίγρη.

Στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πρέπει να έχει κοντά του στην ΑΕΚ, σε συμβουλευτικό ρόλο, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Χρήστος Αρδίζογλου.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό που είναι καλύτερος από την ΑΕΚ, στην Ένωση που θα βγει τρίτη, αλλά και στον Κωστένογλου που ναι μεν δεν υπάρχει λόγος για να φύγει, αλλά δεν παύει να είναι μια λύση που ίσως δεν αρμόζει για τον πάγκο της ομάδας.

"Καλύτερος ο Ολυμπιακός - Τρίτη η ΑΕΚ - Άνεργος ο Κωστένογλου"

"Μην περιμένουμε και πολλά από την ΑΕΚ. Με το μπάτζετ που έχει εδώ και χρόνια καταφέρνει να επιβιώνει. Αλλά τι περιμέναμε, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό; Είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είμαστε εμείς, τρίτοι. Και τα παιδιά πιστεύω ότι είναι παλικάρια. Πάλεψαν για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, έδωσαν τον εαυτό τους. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο οι παίκτες", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο παλαίμαχος άσος.

Μετά την ήττα υπήρξαν διάφορα σενάρια για το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή κ.λπ. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Ο προπονητής άνεργος ήταν, δουλειά δεν έβρισκε και τον έκανε προπονητή ο Μελισσανίδης. Είναι θέμα του προέδρου, αυτός αποφασίζει, δική του είναι η ΑΕΚ, κανείς δεν μπορεί να του μιλήσει για τέτοιο θέμα. Με το υλικό που έχει η ΑΕΚ όμως, πάλι ίδια αποτελέσματα θα είχε ακόμα κι αν ήταν άλλος προπονητής. Αλλά αυτός δεν αλλάζει ότι η ΑΕΚ πήρε προπονητή που δεν τον πληρώνει, κάνει τη δουλειά του, και τρίτος θα βγει έτσι κι αλλιώς. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ως παλαίμαχοι να πούμε τη γνώμη μας. Παίζει ρόλο και η τύχη σε μια ομάδα βέβαια, μπορεί να βγει και δεύτερη με τύχη, μπορεί μετά από πέντε χρόνια να βγει και πρώτη".

"Καλά έκανε με Βράνιες ο Τίγρης - Κακώς τους έκραξε για Ολυμπιακό"

Ο Μελισσανίδης ζήτησε να βρεθεί εκτός ομάδας για έναν μήνα ο Όγκνιεν Βράνιες. Συμφωνείτε;

"Αυτός πληρώνει και αποφασίζει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο εμείς. Κι αυτός το καλό της ομάδες θέλει. Μερικές φορές πρέπει να δείξει δόντια ένας πρόεδρος. Στο θέμα του Βράνιες καλά κάνει. Αλλά εδώ το ζήτημα είναι γιατί τον ξαναπήραν στην ομάδα, το παιδί αυτό είναι για τους καταδρομείς. Χαζοί ήταν αυτοί που τον έδωσαν πίσω; Για αυτό λέω ότι όσοι έχουμε αφήσει ιστορία στην ΑΕΚ, να μας ακούει ο πρόεδρος. Παρακαλάμε δηλαδή για να είμαστε κοντά. Καλοί οι μάνατζερ αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχει κοντά του ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν λέω να είναι ο Αρδίζογλου αυτός, αλλά υπάρχουν τόσοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας. Να δώσουμε στον Μελισσανίδη συγχαρητήρια που κάνει τα πάντα για να φτιάξει το γήπεδο, αλλά θέλουμε και ομάδα".

Ο Μελισσανίδης, πάντως, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και έβαλε τις φωνές στους παίκτες.

"Κακώς τους έκραξε, έδωσαν την ψυχή τους με τον Ολυμπιακό, τι άλλο να έκαναν; Ας ψάξει να βρει άλλες λύσεις. Να έχει κοντά του παλαίμαχους που να έχουν γνώμη και να του τη λένε. Ο Μελισσανίδης, για καλό του το λέμε, είμαι υποχρεωμένοι να ακούει τη γνώμη μας. Πρόεδρος είναι και αποφασίζει, κι εγώ το ξέρουν όλοι ότι όσα χρόνια είναι πρόεδρος δεν έχω πάει να τον παρακαλέσω. Αλλά δεν γίνεται να μη ζητάει και τη γνώμη μας. Με τους παλαίμαχους δεν έχουμε διοίκηση εδώ και χρόνια, αλλά τώρα με το γήπεδο θέλουμε διοίκηση για να έρθουμε σε επαφή με τον Μελισσανίδη και να πάρει την άποψή μας. Έχουμε παιδιά που έχουν αφήσει ιστορία στο ποδόσφαιρο, πρέπει η ομάδα να έχει κοντά της αυτούς τους μεγάλους παίκτες".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη;

"Θέλω να πω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του Τάσου Κώνσσταντίνου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τη ΑΕΚ που έφυγε από τη ζωή. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός σε Σερβία, Βοσνία, Κροατία - Ρεζιλίκι Βράνιες - Γι’ αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags