Facebook Pixel Sportdog.gr | Προβάδισμα ΠΑΣ στο Κύπελλο με Παμλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-29 22:55:00

Προβάδισμα ΠΑΣ στο Κύπελλο με Παμλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Προβάδισμα ΠΑΣ στο Κύπελλο με Παμλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

"Καθάρισε" τη Βέροια με 1-0.

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Παμλίδης στο 47ο λεπτό με κεφαλιά, από ενέργεια του Νάουμετς, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη μακεδονική πρωτεύουσα.

Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ξύδα με δύο κίτρινες κάρτες. Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 77ο λεπτό, όταν ο Χουτεσιώτης αρχικά απέκρουσε την κεφαλιά του Μεληκιώτη κι εν συνεχεία το σουτ του Κανούλα. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή για να διπλασιάσουν, αλλά το δεξί βολέ του Λιάσου στο 86΄ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της Βέροιας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Μπουκουβάλς, Νάουμετς (75΄ Νάουμετς), Πίτου Γκαρσία, Κάστρο (82΄ Λιάσος), Ξύδας (67΄ Λεό), Καρτάλης, Παμλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Μανιώτης, Μουρατίδης, Πεταυράκης (46΄ Πασάς), Σκαθαρούδης, Πολύζος (79΄ Πέντα), Ζούρκος Ν. (67΄ Ταΐρης), Μπλέτσας, Μεληκιώτης, Κανούλας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags