Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Κι αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπάρχει στις τάξεις των "πρασίνων", λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα της σεζόν.
| 2019-10-30 09:33:00

Απίθανη ατάκα Γιόχανσον για την κατάσταση στον ΠΑΟ - "Δεν μπορούμε να βγούμε στην πόλη μια βόλτα"!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Γιόχανσον για την κατάσταση στον ΠΑΟ - "Δεν μπορούμε να βγούμε στην πόλη μια βόλτα"!

Ο Σουηδός μπακ των Πράσινων στο προσκήνιο.

Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός μπακ του Τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Svenskafans".

«Υπάρχει πολλή πίεση. Το βλέπεις. Ακούς πολύ γκρίνια και ίσως δεν βγεις έξω στην πόλη για να κάνεις μια γρήγορη βόλτα, όπως θα έκανες. Αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι. Όταν δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να γίνουν, το αξίζουμε», ανέφερε ο Γιόχνασον. 

Για την τελευταία ήττα από τη Λάρισα: «Είχαμε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από την άλλη, αυτοί έβρισκαν μία ευκαιρία και την έκαναν γκολ. Έκαναν το 1-0 μετά από 38 δευτερόλεπτα. Όταν είσαι σε δύσκολη περίοδο, είναι σαν όλα να είναι εναντίον σου. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις γι’ αυτό».

Για την προσωπική του απόδοση, παραδεχόμενος πως δεν είναι αυτός που πρέπει: «Ούτε κι εγώ έχω παίξει στο 100%. Είναι πιο δύσκολο ακόμα, όταν όλη η ομάδα είναι σε κακή περίοδο. Αλλά ξέρω ότι τα πήγα καλά την περσινή σεζόν. Και τώρα, τα τελευταία 2-3 παιχνίδια είναι καλύτερα, οπότε πρέπει να συνεχίσω έτσι». 

Για τη συνέχεια: «Αισθάνομαι ωραία. Ακόμη κι αν είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και είχαμε λίγο δύσκολη αρχή και δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε να πάρουμε. Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα στην αρχή. Αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όποτε θα γυρίσει, αλλά είναι δύσκολη περίοδος τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags