Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Φοβερές δηλώσεις από τον άσο των Ερυθρόλευκων!
| 2019-10-30 09:47:00

Hat off στον Τσιμίκα - Παραμιλάει η Ευρώπη με την απόδοσή του κι αυτός σκέφτεται μόνο Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Hat off στον Τσιμίκα - Παραμιλάει η Ευρώπη με την απόδοσή του κι αυτός σκέφτεται μόνο Ολυμπιακό!

Με το μυαλό μέσα στο κεφάλι.
 

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Φοβερές δηλώσεις από τον άσο των Ερυθρόλευκων!

Δηλώσεις στο «Sportime» έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν.

«Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί. Βέβαια θεωρώ ότι δεν ήμασταν όσο καλοί πως σε προηγούμενα ματς και συγκεκριμένα της Ευρώπης. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζουμε και ξέρουμε. Μπήκαμε στο ματς δυνατά και το γρήγορο γκολ μας βοήθησε αρκετά. Θα πρέπει όμως να βλέπουμε και το αποτέλεσμα.

Με την Μπάγερν Μονάχου ήμασταν πολύ καλοί και δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα και χάσαμε. Τώρα με την ΑΕΚ δεν φτάσαμε στο ίδιο στάνταρ απόδοσης όπως με την Μπάγερν και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις στο Champions League και αλλιώς στο πρωτάθλημα. Για αυτό και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και τα αντιμετωπίζουμε ένα – ένα. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, τους πήραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό», σχολίασε αρχικά.

Για το το διαφορετικό είχε το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, από αυτό των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό: «Όπως είπα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν μας βγήκε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα βράδυ το οποίο ξεχάσαμε γρήγορα στην ομάδα. Θα έχουμε αυτά τα βράδια, αλλά εμάς στόχος είναι πάντα είτε η ομάδα είναι καλή είτε όχι να παίρνει τη νίκη».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Τώρα φορτίζουμε τις μπαταρίες μας για για το ματς με την Ξάνθη. Δεν έχουμε τώρα μεσοβδόμαδα ματς αλλά την άλλη εβδομάδα θα είμαστε πάλι με Ευρώπη. Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμες για όλες τις αναμετρήσεις».

Για πιθανή μεταγραφή του: «Είναι ακόμα νωρίς, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Χαίρομαι που παίζω για τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου. Καθημερινά δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι χαρούμενος και για το στατιστικό στοιχείο στο Champions League με τις πιο εύστοχες σέντρες. Και κάτι τέτοια είναι που μου δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags