Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πέρυσι πάγκο, φέτος "παπάδες" - "Όχι" Μαρινάκη για Έλληνα άσο
| 2019-10-30 11:25:00

Πέρυσι "έτρωγε" πάγκο, φέτος κάνει "παπάδες" - "Όχι" Μαρινάκη για Έλληνα άσο - Δίνουν... χρυσάφι

του Παναγιώτη Νικολάου
Πέρυσι "έτρωγε" πάγκο, φέτος κάνει "παπάδες" - "Όχι" Μαρινάκη για Έλληνα άσο - Δίνουν... χρυσάφι

Τρομερή εξέλιξη. Παραμιλάει όλη η Ευρώπη. Τι θα γίνει το καλοκαίρι;

Είναι εντυπωσιακό αν το καλοσκεφτείς. Τέτοια εποχή πέρυσι, ο Κώστας Τσιμίκας… έτρωγε πάγκο (στην καλύτερη) επειδή υπήρχε θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του. Λίγους μήνες νωρίτερα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να αναιρέσει την option αγοράς του από τη Βίλεμ του επέτρεψε, έστω και στο παρά ένα (κυριολεκτικά) να τον κρατήσει στις τάξεις του.

Και πλέον, να προσθέτει ένα ακόμη πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο στη βιτρίνα του. Ο "Τσίμι" είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος βασικός αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων, κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έφτασε μέχρι και στην Εθνική και δικαιολογημένα για πάρτη του γίνεται... παρέλαση σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού από scouts και υπευθύνους ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τελευταία καταγεγγραμμένη παρουσία αυτή του Ζουνίνιο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν και ακόμη και αν δεν ήξερε τον Έλληνα άσο, τον... έμαθε για τα καλά, με τα γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του νέου τεχνικού διευθυντή της Λιόν για τον 23χρονο άσο. Δεν είναι ο μόνος φυσικά.

Δεδομένα ο Κώστας Τσιμίκας απασχολεί πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, που έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις και την πρόοδό του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέονται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν αποκλείεται ακόμη και τον Ιανουάριο να προκύψουν επίσημες προτάσεις. Πάρα ταύτα, το αυτί της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν... ιδρώνει.

Κι αυτό γιατί, απλούστατα, δεν τίθεται θέμα πώλησης του παίκτη τον Ιανουάριο. Ακόμη και αν "σκάσει"... τρελή πρόταση, στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως τα περιθώρια εξέλιξης του διεθνούς μπακ είναι πολύ μεγαλύτερα. Και δεν έχουν άδικο, αφού η φετινή είναι η πρώτη ουσιαστικά σεζόν του "Τσίμι" ως βασικός στον Ολυμπιακό και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Οπότε, εκτιμούν πως με συνεχή ανάλογη πορεία και εξέλιξη, κερδισμένος θα βγει και ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ο σύλλογος, βλέποντας την αξία του να αυξάνεται.

Μπορεί συνεπώς να κυκλοφορούν διάφορα ποσά με τα οποία θα συγκινούνταν οι Ερυθρόλευκοι -σίγουρα διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων...- ωστόσο το δεδομένο είναι πως το πλάνο του Ολυμπιακού δεν περιλαμβάνει πώληση, ή έστω συζήτηση για πώληση του παίκτη τον Ιανουάριο. Από το καλοκαίρι, βλέπουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός κέρδισε για πλάκα την ΑΕΚ - Διαβάστε τι εντολή έδωσε ο... τρελός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags