Facebook Pixel Ολυμπιακός:
| 2019-10-30 16:01:00

Τρελή "απάντηση" από Σεμέδο - Τι άκουσε και "τα πήρε" - Γιατί έκανε... γιόγκα με ΑΕΚ - Δεν υπάρχει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή "απάντηση" από Σεμέδο - Τι άκουσε και "τα πήρε" - Γιατί έκανε... γιόγκα με ΑΕΚ - Δεν υπάρχει!

Έκλεισε στόματα το... θηρίο. Ποιος τον "ντόπαρε". Μόνο στο sportdog.

Ολυμπιακός: Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, το sportdog έγραφε για την επίσκεψη του Ουλίσες Σάντος, του Πορτογάλου μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο στην Αθήνα.

Μπορεί κάποιοι να το ανακάλυψαν μόλις... χθες, αλλά όπως τονίζαμε τότε, η επίσκεψη αυτή στην Αθήνα (πρώτη του μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του πελάτη του από τη Βιγιαρεάλ) είχε -όπως είχαμε επισημάνει τότε- ουσιαστικά αποκλειστικό focus στον Πορτογάλο στόπερ.

Ο μηχανισμός προστασίας και επαγρύπνησης που έχει ενεργοποιηθεί από τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή της αγοράς του παίκτη, προκειμένου να αποφευχθούν... κυλίσματα του "αμαρτωλού" παρελθόντος του ποδοσφαιριστή, αυτονόητα περιλαμβάνει και το λεγόμενο pampering -ελληνιστί και σε ελεύθερη απόδοση, "ντάντεμα"- από τον μάνατζερ.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που συνέπεσε με ένα ντεφορμάρισμα του Πορτογάλου, ο οποίος δεν είχε την ανάλογη καλοκαιρινή εικόνα, ειδικά μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Ουλίσες Σάντος λοιπόν, μέρος αυτού του... μηχανισμού, ήρθε στην Αθήνα, πέρασε αρκετές μέρες συντροφιά με τον πελάτη του (εννοείται πως είχε και άλλες επαφές), τον... τσέκαρε και έβαλε και το δικό του χεράκι για να φροντίσει να διατηρείται στο κατάλληλο μονοπάτι.

Πρώτη απάντηση; Το γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όσο για τον τρόπο που ο Πορτογάλος επέλεξε να το πανηγυρίσει και εύλογα προκάλεσε απορίες, κάνοντας δηλαδή καθιστός στο χορτάρι γιόγκα;

Δεν ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την απάντησή του στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με το ότι επέστρεψε στις κακές συνήθειες και την άστατη ζωή. Μέρος και της δικής του "προετοιμασίας", προκειμένου μέσω της θητείας του στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο είναι και η ενημέρωση.

Φροντίζει λοιπόν να ενημερώνεται και να μαθαίνει τα πάντα που τον αφορούν και γράφονται γι' αυτόν, ανεξαρτήτως αν και εφόσον επηρεάζεται. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, πως δεν επηρεάζεται και αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει επιλέγοντας τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό για το κυριακάτικο του γκολ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" με Τσιντώτα - "Ξύλο" από Τσιγκρίνσκι - Χέρι ο Σεμέδο - Ξανά "κόλαση" μετά το ντέρμπι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags