Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αιχμηρή απάντηση από Σαββίδη σε Αυγενάκη
| 2019-10-30 23:22:00

Ξέσπασμα Σαββίδη κατά Αυγενάκη: «Καλύτερος υπουργός ο Κόλκας»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Σαββίδη κατά Αυγενάκη: «Καλύτερος υπουργός ο Κόλκας»

Αιχμηρή αντίδραση για το θέμα των δανεικών.

ΠΑΟΚ: Στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη για τους δανεικούς παίκτες του Βόλου απάντησε με έντονο τρόπο ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος κατηγόρησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για ημιμάθεια.

Απευθυνόμενος προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, τόνισε: «Η ημιμάθεια Λευτέρη Αυγενάκη είναι χειρότερη από την αμάθεια. Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικός πριν κάνετε δηλώσεις. Επιτέλους κάντε κάτι χρήσιμο για τον αθλητισμό διότι για την ώρα επιβεβαιώνεται ο Σταύρος Κόλκας που δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει και εκείνος Υπουργός και μάλιστα καλύτερος», έγραψε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη υπενθυμίζοντας στον υφυπουργό Αθλητισμού τις προτάσεις που είχε καταθέσει η ομάδα του για τη δημιουργία Β' ομάδων προκειμένου να αγωνίζονται εκεί οι παίκτες των ακαδημιών και να καταργηθούν οι δανεικοί.

Πιο μετά σε νέα ανάρτηση, επανέφερε στη συζήτηση τις προτάσεις του ΠΑΟΚ τον Απρίλιο του 2017 στη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον τότε υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου επικεντρώθηκαν στις εκλογές στην ΕΠΟ και στο θέμα της μετακίνησης φιλάθλων, ενώ παράλληλα προτάθηκε να θεσπιστεί ένα σημαντικό μέτρο που θα μπορούσε να αλλάξει τη μορφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη δημιουργία β' ομάδων, στα πρότυπο του ισπανικού και του γερμανικού μοντέλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags