Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός γυρίζει τον Γενάρη, έχει παίξει 3 ματς φέτος - Δεν... ψήνεται ο Δώνης!
| 2019-10-31 10:14:00

Τρελό σενάριο στον ΠΑΟ - Αυτός γυρίζει Γενάρη - Έχει παίξει 3 ματς φέτος - Δεν... ψήνεται ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
Τρελό σενάριο στον ΠΑΟ - Αυτός γυρίζει Γενάρη - Έχει παίξει 3 ματς φέτος - Δεν... ψήνεται ο Δώνης

Έκανε... παπάδες χθες. "Τρέμουν" Μπεκ και Μολό. Τι συμβαίνει;

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι, είχε πολλές αποφάσεις να πάρει. Η μία ήταν αν θα επέκτεινε το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι. Είχε τη δυνατότητα του εξωτερικού, ωστόσο στην ηλικία του εκτιμήθηκε πως θα ήταν αρκετά άγουρος για ένα τέτοιο βήμα και το βασικό του ζητούμενο ήταν τη δεδομένη στιγμή, στα 19 του, να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, αρχικά ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης συναίνεσε στην επέκταση του συμβολαίου του και μετά, στην παραχώρησή του ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο.

Η σεζόν στην πλατεία ξεκίνησε με το αριστερό, αφού ένας τραυματισμός τον έφερε πίσω. Χθες, στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός και πέτυχε δύο γκολ, προσυπογράφοντας ουσιαστικά τη νίκη-πρόκριση του Ιστορικού στην επόμενη φάση.

Κάτι αυτό, κάτι η ανυπαρξία όσων το καλοκαίρι θεωρήθηκε στον Παναθηναϊκό πως θα έχουν μεγαλύτερη προσφορά από τον ίδιο, γέννησαν σενάρια περί πρόωρης επιστροφής του στους Πράσινους με τερματισμό του δανεισμού του από τον Ιανουάριο κιόλας. 

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του sportdog, τέτοιο ενδεχόμενο, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, όχι απλώς δεν υφίσταται, αλλά δεν έχει καν συζητηθεί. Και πώς θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς δηλαδή, με τον 19χρονο επιθετικό να έχει παίξει όλα κι όλα τρία ματς στον Πανιώνιο (τα δύο ως αλλαγή στο πρωτάθλημα πριν το χθεσινό) και να μην έχει καλά καλά προλάβει να "εκπληρώσει" τον καλοκαιρινό στόχο που ήταν να βρει χρόνο συμμετοχής.

Θα τον βρει στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν; Σαφώς από τον μόνιμα τραυματία Ούφε Μπεκ και τον ιδιόρρυθμο Γιόαν Μολό, θα μπορούσε κανείς να πει πως εύκολα. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, αφού η απόφαση και του Γιώργου Δώνη το καλοκαίρι ήταν πως δεν είναι έτοιμος για να πάρει σταθερό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Άλλαξε αυτό μέσα από τρία, κολοβά, ματς του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο; Μάλλον όχι.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως τι μπορεί πλέον να σκέφτεται ο τεχνικός των Πράσινων (ή και άλλοι στην ομάδα), θέμα πρόωρου τερματισμού του δανεισμού του νεαρού άσου δεν έχει τεθεί ούτε καν ως... υπόνοια ως και σήμερα, τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου. Και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προκύπτει από πουθενά πως θα τεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα απίστευτη βόμβα Αλαφούζου - Με αυτόν τον Έλληνα παικταρά υπογράφει - Ποιος Χατζηγιοβάνης τώρα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags