Facebook Pixel Πέτρος Κωνσταντινέας: Ποια είναι η άποψή του για το VAR
| 2019-10-31 16:02:00

Ξέσπασμα Κωνσταντινέα για VAR: «Να σταματήσει το παραμύθι, να βάλουν το χέρι στην τσέπη»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κωνσταντινέα για VAR: «Να σταματήσει το παραμύθι, να βάλουν το χέρι στην τσέπη»

Ο παλιός διαιτητής πήρε θέση για το νέο σύστημα.

Την άποψή του για την είσοδο του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Μιλώντας στο Metropolis 95,5, ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στο ανατιναγμένο φούρνο του, για τα κρούσματα που γίνονται μετα τα Ξάνθη-Ολυμπιακός, αλλά και για την επίθεση του Ολυμπιακού στον Τέλη Ζαχαριάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Κωσνταντινέας:

Για την έκρηξη στον φούρνο του:«Έχουν περάσει 7 χρόνια απο τότε που καήκε ο φούρνος. Δεν με αφήνει αδιάφορο αλλα δεν είναι δυνατόν μετά απο τόσα χρόνια να μην έχουν βρεθεί οι ένοχοι».

Για το ότι το περιστατικό στον φούρνο του και ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου έγιναν μετα από αγώνες Ξάνθη- Ολυμπιακός: «Το θέμα δεν είναι όλα αυτά άλλα είναι να δημιουργείται ένα καλύτερο ποδόσφαιρο απο χθες. Αλλα εδω βλέπουμε οτι η αμφισβήτηση των παραγόντων υπάρχει ακόμα και για το VAR. Σκεφτείτε να μην υπήρχε το VAR σε τι κατάσταση θα βρισκόταν το ελληνικό ποδόσφαιρο που ήδη βρίσκεται στο πιο χαμηλό του επίπεδο. Στα πιο χαμηλά θα είναι και η διαιτησία γιατί αρκετοί διαιτητές βρίσκονται σε απραξία».

Για την επίθεση του Ολυμπιακού στον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη που θα βρίσκεται στο VAR στο Ξάνθη- Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να δωσούμε ενα τετράμηνο επιείκειας για την εκμάθηση των καινούργιων συστημάτων που ήρθαν για να βοηθήσουν την ελληνική διαιτησία. Αν υπάρχει αυτό Κυριακή παρα Κυριακή, κρούσματα παραγόντων ή ανακοινώσεις ομάδων που αμφισβητούν τους διαιτητές VAR, με οποιονδήποτε τρόπο θα υπάρχει προβλήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε να μην υπήρχε και το VAR, δεν θα τους έκανε ουτε ο Θεός για να παίζει διαιτητής».

Για τις δυνατότητες του VAR: «Το VAR έχει μια σχετική τιμή σε ενα διεθνές διαγωνισμό που έγινε. Πολλοί έλεγαν οτι έπρεπε να το πάρουν οι ομάδες, εμείς θέλαμε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Ιταλία και σε άλλες χώρες έχουν πάρει ακριβώς το ίδιο μηχάνημα χωρις τροποποιήσεις σε αυτό και με τα ίδια χρήματα. Μετά απο τρία χρόνια το μηχάνημα θα θέλει αναβάθμιση. Αν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι παράγοντες για να έρθει τουλάχιστον η γραμμή για το οφσάιντ για να μην φωνάζουν και να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν για την ελληνική διαιτησία. Να αποφασίσουν όλοι μαζί να σφυρίζουν οι Έλληνες δαιτητές όλα τα παιχνίδια, και να σταματήσει αυτό το παραμύθι επιτέλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags