Facebook Pixel Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι!
| 2019-10-31 22:47:00

Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Μετά από την τρίμηνη τιμωρία του.

Στην εθνική ομάδα της Αργεντινής επιστρέφει ο Λιονέλ Μέσι, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της "αλμπισελέστε" για τα φιλικά ματς με Βραζιλία και Ουρουγουάη.

Θυμίζουμε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό από την CONMEBOL για τα σχόλια που είχε κάνει κατά της διαιτησίας μετά τον ημιτελικό με την Χιλή στο Κόπα Αμέρικα 2019.

Πλέον, η τιμωρία αυτή λήγει στις 2 Νοεμβρίου με τον Λιονέλ Σκαλόνι να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τα ματς με Βραζιλία και Ουρουγουάη, που θα γίνουν στις 15 και 18 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μαρκεζίν (Πόρτο), Μούσι (Ουντινέζε), Μαρτίνες (Άρσεναλ), Αντράδα (Μπόκα Τζούνιορς)

Αμυντικοί: Φόιθ (Τότεναμ), Σαράβια (Πόρτο), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Πεσέλα (Φιορεντίνα), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάνεμαν (Γκρέμιο), Ταγλιαφίκο (Άγιαξ), Πέρες (Φαμαλικάο)

Μέσοι: Ροντρίγκες (Αμέρικα), Λο Σέλσο (Τότεναμ), Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντομίνγκες (Βέλες Σάρσφιλντ), Ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Ακούνια (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Περέιρα (Γουότφορντ), Οκάμπος (Σεβίλλη)

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονθάλες (Στουτγκάρδη), Αλάριο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μαρτίνες (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags