Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλα παιχνίδια στην Τούμπα και τη Ξάνθη
| 2019-11-01 10:56:00

Μεγάλα παιχνίδια στην Τούμπα και τη Ξάνθη

Sportdog Team
Μεγάλα παιχνίδια στην Τούμπα και τη Ξάνθη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ξάνθη-Ολυμπιακός με περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα στη Super League 1 και ο ΠΑΟΚ τον ακολουθεί με διαφορά 2 βαθμών. Στην ένατη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο, στις 20:00, εκτός έδρας, την τέταρτη στη βαθμολογία Ξάνθη. Την Κυριακή, στις 20:00, ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην Τούμπα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει υποχωρήσει στην εντέκατη θέση. Τα δύο παιχνίδια σε Ξάνθη και Τούμπα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την παράσταση κλέβει και στη La Liga η αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα διεξαχθεί αύριο, στις 19:30, στο Sanchez Pizjuan.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Ξάνθη-Ολυμπιακός και Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ειδικά στοιχήματα για κόρνερ, γκολ και σκόρερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ. 

Πόντοι Αξιολόγησης στην Premier League

Στην Premier League η Λίβερπουλ έχει πάρει διαφορά 6 βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Anfield, θα αντιμετωπίσουν αύριο, στις 17:00, η Λίβερπουλ, εκτός έδρας, την Άστον Βίλα και η Μάντσεστερ Σίτι, στο Etihad, τη Σαουθάμπτον. Στους αγώνες της Premier League οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στην αγορά «Πόντοι Αξιολόγησης».

Σε όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1», που ανεβάζει στα ύψη το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags