Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης:
| 2019-11-02 11:40:00

Σκάει "βόμβα" στον Ολυμπιακό - Δύο σούπερ "μεταγραφές" Μαρινάκη - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει "βόμβα" στον Ολυμπιακό - Δύο σούπερ "μεταγραφές" Μαρινάκη - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

Φοβερό ρεπορτάζ που θα ενθουσιάσει!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η φημολογία είναι έντονη τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλωστε, η παρουσία του – και καθόλου κρυφή,  κάθε άλλο – στα επίσημα ματς του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» είναι συχνότατη. Από το καλοκαίρι άλλωστε, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει αφήσει το πόστο που είχε ως αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας της Σερβίας. Σχέσεις καλές με τον Ολυμπιακό, πάντα είχε. Ακόμη και όταν αποχώρησε από την ομάδα, έχοντας περάσει από διάφορα πόστα και έχοντας χρεωθεί με διάφορες αποτυχημένες (ή έστω συζητήσιμες) επιλογές, ο Κοβάσεβιτς πάντα διατηρούσε ανοιχτό δίαυλο, συμβιβαστικό σε πολλές περιπτώσεις δίαυλο (για άλλα θέματα που συνδέονται με την ευρύτερη δραστηριότητα του Ολυμπιακού στη Σερβία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων), χωρίς σε καμία περίπτωση να έχει κλείσει την πόρτα των «ερυθρόλευκων».

Κάτι που όμως ήταν και αμοιβαίο, αφού ούτε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τελείωσαν» ποτέ τον Κοβάσεβιτς, ακόμη και όταν αυτός, πριν περίπου δύο χρόνια αποχώρησε από το διοικητικό οργανόγραμμα της ομάδας. Και όπως φαίνεται, οι συνθήκες είναι ωριμότερες από ποτέ προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεργαστούν εκ νέου.

Υπενθυμίζουμε, πως έστω και για τυπικούς λόγους, ο Φρανσουά Μοντεστό ανήκει πλέον στο επιτελείο της Νότιγχαμ Φόρεστ και παρότι πρακτικά, εξακολουθεί να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας, ασχολούμενος τόσο με τα των «κόκκινων» του Νότιγχαμ όσο και με τον Ολυμπιακό, το πόστο του υπευθύνου scouting που είχε ο Γάλλος στους «ερυθρόλευκους», δεν είναι πλέον – τυπικά – «κατειλημμένο».

Οπότε, η σεναριολογία των τελευταίων εβδομάδων ήθελε τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν τον παλαίμαχο Σέρβο διεθνή για τρίτη φορά στο δυναμικό τους, δίνοντας του έναν ρόλο στο τμήμα scouting (όχι κατ’ ανάγκην του υπευθύνου του τμήματος). Μαζί μάλιστα με τον Κοβάσεβιτς, στις σκέψεις των ιθυνόντων του Ολυμπιακού είναι ν’ αξιοποιηθεί και ο Νταβίντ Φουστέρ, για τον οποίο υπάρχει… ψηστήρι από πέρυσι προκειμένου ν’  αναλάβει σχετικό πόστο, ωστόσο ο Ισπανός προτιμάει τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον να πάρει τα πτυχία προπονητικής που θέλει ώστε να είναι έτοιμος, όταν και εφόσον έρθει η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει την σταδιοδρομία του στο γήπεδο και όχι ως παράγοντας από την εξέδρα.

Είναι προφανές, μετά και τις πρόσφατες αλλαγές στην ακαδημία του Ολυμπιακού, πως το δυναμικό του συλλόγου αναδιατάσσεται και ανανεώνεται, έστω και αν στη στελεχειακή φαρέτρα του club εντάσσονται πρόσωπα που είναι γνωστά στον σύλλογο. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα επιβεβαιωθεί η φημολογία που θέλει τον Κοβάσεβιτς να εργάζεται ήδη για τον Ολυμπιακό και τον Φουστέρ να παίρνει… σειρά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη μεταγραφή για Ολυμπιακό - Κλείνει 19χρονο, είναι ταλεντάρα - Δείτε τι κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags