Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έβραζαν" στον Ολυμπιακό μετά την Ξάνθη – "Ντου" Αβραάμ στον διαιτητή και... γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-02 22:09:00

"Έβραζαν" στον Ολυμπιακό μετά την Ξάνθη – "Ντου" Αβραάμ στον διαιτητή και... γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έβραζαν" στον Ολυμπιακό μετά την Ξάνθη – "Ντου" Αβραάμ στον διαιτητή και... γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες διαμαρτυρίες από τους Πειραιώτες μετά το 0-0.

 

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να περάσει από την Ξάνθη και παρότι δεν έχασε (0-0), πέταξε δύο βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, εάν την Κυριακή νικήσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν καλή απόδοση, εγκλωβίστηκαν στο αμυντικό σύστημα των γηπεδούχων και σπατάλησαν την κατοχή μπάλας που είχαν σε ανούσιες σέντρες και γεμίσματα που κατέληγαν συνήθως στην αγκαλιά του Αμπάντ. Η τακτική αυτή βέβαια, έδινε και τη δυνατότητα στους Ακρίτες να καθυστερούν και να... ροκανίζουν το χρόνο.

Έτσι λοιπόν, παρότι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε και κράτησε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού θεώρησαν πως έπρεπε να κρατήσει παραπάνω χρόνο και για αυτό διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα μετά το σφύριγμα της λήξης.

Μάλιστα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που ήταν και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έφυγε... σφαίρα στον ρέφερι μετά τη λήξη και του διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, με τον Διαμαντόπουλου να του δείχνει με το χέρι πως κράτησε πέντε λεπτά και να του λέει χαρακτηριστικά πως «δεν με ακούς». Στον διαιτητή πλησίασε λίγο μετά και ο Ζοσέ Σα, ενώ ανάλογες διαμαρτυρίες για τον χρόνο των καθυστερήσεων έκανε και ο Γκιλιέρμε.

Ο Έλληνας αμυντικός πάντως ήταν πολύ εκνευρισμένος και αφού τα... έχωσε στον διαιτητή, έφυγε βρίζοντας (σ.σ. πουτ...νες) προς τα αποδυτήρια και η κάμερα της ΕΡΤ τον έπιασε να λέει διάφορα «γαλλικά», προφανώς τσαντισμένος από την εξέλιξη του ματς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόμβα της 10ετίας από τον Μαρινάκη - "Κλέβει" τον αρχηγό κορυφαίας ελληνικής ομάδας!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags